Romantische cadeau’s voor Valentijnsdag

Het is alweer februari. De één vind het commerciële onzin en de ander vind het vooral een hele leuke, bijzondere en romantische dag. Hoe je er ook over denkt, 14 februari is het weer Valentijnsdag!

Romantische cadeau’s

Zoals ik al zei, de één vind het vooral erg commercieel en de andere geniet van Valentijnsdag. Hoe je het ook wendt of keert, velen denken bij Valentijnsdag aan een cadeautje om zijn of haar geliefde of iemand anders die veel voor hen betekent dit te laten weten door het geven van een cadeau. Vandaag tip ik 3 romantische cadeau’s voor jou en je geliefde. Love Love Love.

High Tea voor 2

Tijdens deze High Tea geniet je in een stad naar keuze van heerlijke yoghurt specialiteiten.  Daarnaast zijn er lekkere [vegan] gebakjes, broodjes en meer. Dit lekkers samen met onbeperkt ‘slow tea’ thee van TeaBar en als toetje frozen yoghurt zal zorgen voor een heerlijke high tea. Wat denk je van een high tea voor 2? Misschien wel in het mooie Den Bosch?

High tea voor 2

 

Rood liefdesslot met gravure

Een beetje cheesy, maar daarom juist ook heel erg leuk! Leg de liefde vast met een gravure in een rood liefdesslot in de vorm van een hart. Bewaar het slot als tastbare herinnering of hang het tijdens een romantische trip op aan een voor jullie dierbare plek. Tip: maak een foto van het slot op locatie met jullie mooie koppies erbij! Zo zul je dit moment nooit vergeten.

Champagne met gepersonaliseerde swarovski afwerking

Een romantische avond op Valentijnsdag? Eindig de dag samen met een uitstekende champagne van Moët! Gepersonaliseerd met een motief én datum naar keuze in echte swarovski kristallen is dit het perfecte romantische cadeau voor jou en je geliefde!

Waar draait Valentijnsdag bij jou om? Zou jouw voorkeur uit gaan naar het liefdesslot, de high tea of champagne? 

-samenwerking-

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *