Budget Babe #6 (douche foam voor maar €2,49!)

Moederdag cadeautip Douche foam Kruidvat aanbiedingen week 18 budget babe budgettip korting
Wekelijks zal ik mijn tips met je delen op het gebied van budgettoppers, aanbiedingen en sale. Géén overzicht met de wekelijkse aanbiedingen, maar alleen échte toppers die ik het waard vind om te vermelden. Ben jij een echte Budget Babe? Kijk mee naar mijn tips voor deze week! (douche foam voor €2,49! + partijvoordeel bij Kruidvat)

Grey-, White- en Bluewash

Heb je nog een opknapper staan? Met de Grey-, White- of Bluewash kun je meubels en muren een opknapbeurt geven. Zelf wil ik ook nog een leuk meubel scoren bij de plaatselijke kringloop. Binnenkort lekker aan de slag? Vanaf woensdag gaat de weekactie in, dan betaal je voor 1 liter €2,49.

Douche foam voor maar €2,49!

Douche foam, een van mijn favoriete doucheproducten. De echte budget babe rent deze week naar Kruidvat. Bij Kruidvat scoor je deze week namelijk heerlijke douche foam van Therme voor maar €2,49 in plaats van €6,95! Deze actieprijs geldt voor de volgende varianten douche foam; Hammam, Saigon Pink Lotus, Marrakesh en Thalasso. Een leuk kadootje voor Moederdag? Let op: voor deze actie van Kruidvat geldt op=op!

Gratis verzending op Trekpleister.nl

Slinkt jouw voorraad en is het tijd om weer flink wat drogisterijproducten in te slaan? Daar wil je natuurlijk liever niet mee sjouwen. Gelukkig betaal je op Hemelvaartsdag (donderdag 10 mei) geen verzendkosten in de webshop van Trekpleister. Handig!

Glow & Higlighter van de Action

Je hebt ze op verschillende (beauty)blogs al voorbij zien komen, de Glow & Highlighter palettes van Action. De artikelen en filmpjes over deze producten schoten als paddenstoelen de grond uit. Men is namelijk positief verrast over de prijs-kwaliteitsverhouding. Ook deze producten zijn vanaf woensdag in de weekactie. Je koopt ze voor €1,99 per stuk.

Partijvoordeel bij Kruidvat: Loving Blends Shampoo

Zelf ben ik een groot fan van de producten van Loving Blends. Mijn haar en hoofdhuid is zoveel verbetert sinds ik deze producten gebruik. Ik raad je dan ook aan om gebruik te maken van dit partijvoordeel. Deze fijne shampoos zijn deze week verkrijgbaar voor maar €1,50. Rennen naar Kruidvat dus!

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *