LOVING BLENDS VAN GARNIER

Sinds ik kennis heb gemaakt met Loving Blends van Garnier gebruik ik deze producten continue. Ik ben fan en gebruik deze producten dan ook al een tijd. Vandaag vertel ik je meer over een aantal Loving Blends producten.

Argan- en Cameliaolie Shampoo €3,49

Voor droog en dof haar

Eerder las je al dat ik echt blij wordt van deze shampoo. De shampoo heeft een dikke en stroperige structuur die heerlijk aanvoelt. Het maakt mijn haar goed schoon en heeft een heerlijke geur. Mijn haar heeft best wel wat te lijden gehad met gekke haarverf maar ik heb het idee dat sinds ik deze shampoo gebruik de kwaliteit van mijn haar echt vooruit is gegaan. Het voelt gezonder aan en heeft een mooie glans.


Mythische Olijf Haarcrème €4,99

Voor gevoelig of zeer droog haar

Deze crème ruikt net zoals alle andere producten van Loving Blends echt heel lekker. De crème breng je aan in de puntjes van je haar. Na gebruik voelt mijn haar heerlijk verzorgd. Uitspoelen is bij deze crème trouwens niet nodig. Top!

Argan- en Cameliaolie Voedend Masker €5,99

Voor droog en dof haar

Af en toe mag je haar wel wat meer verwend en verzorgd worden. Voor deze extra verzorging gebruik ik graag dit voedend masker. Het ruikt erg lekker en heeft een fijne structuur. Het masker dient zeker 1 minuut in te trekken, maar voor een betere voeding van je haar laat je het 3-5 minuten zitten. Na gebruik voelt mijn haar goed verzorgd, fijn en zacht aan.
 

Honing Goud Shampoo €3,49

Beschadigd of breekbaar haar

Ook dit is een fantastische shampoo. De geur van deze shampoo is wat ‘romiger’ dan de Argan- en Cameliaolie shampoo. Deze shampoo is vooral favoriet op momenten dat mijn haar wat minder gezond is. Ook deze shampoo heeft een fijne structuur en doet goed zijn werk!

Argan- en Cameliaolie Olie €7,99

Alle haartypen

Deze olie voedt je haar en maakt het heerlijk zacht. Ik gebruik deze olie graag voor in mijn haarpunten om deze extra te verzorgen en mijn haar makkelijker in model te kunnen brengen.

Loving blends bestaat uit een grote en uitgebreide collectie. Zo zijn er o.a. nog ‘Milde Haver’ , ‘Avocado en Karité’ en ‘Arganolie en Cranberry’. Ik hoop die ook nog eens uit te proberen!

 Naar welk Loving Blends product ben jij het meest nieuwsgerig?

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *