HAPPY MOMENTS

Happy Moments. Dingen waar ik intens van kan genieten, die me echt blij kunnen maken. Ik heb best een aantal van deze ‘blije momenten’ en ga er vandaag 10 met je bespreken.


#1 BATH BOMB.

Het moment dat een bruisbal (LUSH!) het water raakt en begint te bruisen. WOW! Heerlijk hoe geur en kleur zich verspreiden door het bad. Tip: Mijn favoriet van Lush is Sex Bomb. Deze bath bomb ruikt heerlijk bloemig, geeft een mooi roze bad en het roosje blijft op het water drijven tot deze is opgelost. 🙂

#2 NIEUWE SPULLEN.

Wanneer ik in een aantal winkels kom vind ik altijd wel iets leuks wat ik niet kan laten liggen. Ik wordt ontzettend blij van nieuwe spulletjes. Wanneer dit spullen voor interieur zijn krijg ik hierdoor ook vaak zin om mijn kamer weer een beetje te veranderen. Oeps…Zo blijf ik bezig.

Psst. Vandaag scoorde ik deze leuke papieren bloemen bij Action voor €0,79.

#3 OPGERUIMD.

Een positief punt zit er wel aan mijn ‘koopverslaving’. Wanneer ik nieuwe spulletjes in huis heb motiveert dit mij op op te gaan ruimen en te poetsen zodat mijn nieuwe spullen beter tot hun recht komen. Een opgeruimde ruimte helpt mij te ontspannen en motiveert mijn creativiteit.

#4 SOKKEN.

Sokken zijn echt mijn favoriete onderdeel van een outfit. Kleuren, printjes, alles is mogelijk! Door sokken met een leuke print begint mijn dag meteen een stuk vrolijker. Inmiddels heb ik dan ook een flinke sokkenverzameling (er zullen toch altijd sokken blijven verdwijnen…) met pinguins, varkentjes, stippen en meer leuks. Veel van mijn sokken komen bij Primark vandaan, daar zijn altijd wel een aantal grappige sokken te vinden!


#5
MIJN LIEF.

Altijd fijn wanneer je na een drukke week je liefste weer kan knuffelen en samen van het weekend kunt genieten. 🙂

#6 POST.

Dit kan een bestelling zijn met nieuwe goodies, een swap, een leuke kaart of misschien heb ik wel iets gewonnen? Aangezien ik nog geen rekeningen ontvang (yay!) vind ik post altijd leuk! Altijd weer even balen als de postbezorger doorrijdt…

#7 SHAMPOO.

Eigenlijk vind ik het vreselijk als mijn haar gewassen moet worden.Het blijft altijd wel een behoorlijke tijd druppen en het borstelen is ook een vervelend iets. Toch kan ik de laatste tijd wel genieten van het wassen van mijn haar door de shampoo die ik afgelopen tijd heb gebruikt. Ik gebruik namelijk de Sublieme Shampoo – Argan- & Cameliaolie uit de Loving Blends collectie van Garnier en deze shampoo heeft een wat dikkere structuur die fijn op mijn handen aanvoelt. Daarnaast bevat de shampoo een fijne ontspannende geur waar ik echt blij van wordt en maakt het mijn haar heerlijk zacht. Psst. Deze shampoo bracht mij op het idee van deze post toen ik als een idioot stond te genieten toen ik deze shampoo op mijn hand aanbracht.

#8 STAD.

Ook van een stad kan ik goed genieten. Lopen vind ik heerlijk en doe dit het liefste in een stad. Hier valt namelijk van alles te zien en te beleven. Mooie gebouwen, veel verschillende mensen en lekker inspiratie op doen! Daarnaast is het gewoon heerlijk om buiten rond te lopen en dit doet me dan ook altijd goed.

#9 THEE.

Tijdens de koude dagen geniet ik graag van een kop goede thee. Mijn winterfavoriet is Winter Glow van Pickwick maar voor de dagelijkse kop thee drink ik graag Groene thee met Citroengras en Verveine van Dille & Kamille). Lekker opwarmen na het fietsen of gewoon genieten tijdens het bloggen.

#10 LICHTJES.

Tijdens de donkere dagen vind ik het erg leuk om ’s avonds kleine lichtjes aan te hebben. Leuke slingers met ledlampjes en lekkere geurkaarsen (vanille en kaneel ♥) maken het erg gezellig. Budgettip: Een fijne betaalbare geurkaars vind ik SINNLIG van Ikea.


Misschien zijn jouw happy moments wel vergelijkbaar, maar misschien geniet jij wel van iets heel anders. Wat is jouw ultieme blije momentje? Let me know!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *