Feestdagen | Cadeau’s voor mannen

Tijdschrift voor mannen

Elk jaar is het opnieuw moeilijk. Want wat geef je de mannen cadeau met de feestdagen? Je vriend, man of partner. En je neef, schoonzoon, zwager? In dit artikel doe ik een aantal suggesties (bijvoorbeeld een tijdschrift voor mannen) die jou misschien inspireren!

Overhemd

Een mooi overhemd kan nooit kwaad! Er zijn overhemden voor verschillende gelegenheden en menig man kan een mooi exemplaar wel waarderen! Een overhemd is daarom goed te overwegen als (kerst)cadeau. Let je wel goed op de maten? Een overhemd staat enkel mooi als deze passend is!

Tijdschrift voor mannen

Zelf heb ik geen abonnement meer op een tijdschrift, maar ik weet hoe blij ik word van een leuk tijdschrift. Wanneer ik een tijdschrift ontvang kruip ik meteen in een warm bad en ga ik bladeren!

Ik weet zeker dat mannen een tof tijdschrift voor mannen, binnen hun interesse, kunnen waarderen. Lekker even doorbladeren. Op het toilet bijvoorbeeld, haha! Wat dacht je van QUOTE of Men’s Health?

Sokken

Sokken worden vrij snel benoemd als het gaat om ‘cadeau’s voor mannen’ en worden daarom ook wel als een standaard en saai cadeau gezien. SOKKEN SAAI? Nee, dat hoeft helemaal niet! Er zijn ontzettend veel toffe sokken, ook om cadeau te doen. Een paar vrolijke Happy Socks bijvoorbeeld! Thuis zijn wij allemaal fan van deze vrolijke sokken van zeer goede kwaliteit. De grootste fan? Mijn vader!

Een fijn doucheproduct

Een fijn doucheproduct is altijd een prima cadeautje! Iedereen gebruikt het immers. Kneipp heeft bijvoorbeeld heerlijke douche foam voor mannen, maar ook een 2-in-1 douche product.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *