NOG ÉÉN WEEK! #JARIG

JOEHOE! Over één week is het zover, dan ben ik jarig. Elk jaar weer krijg ik de vraag ‘Wat zou je leuk vinden om te krijgen?’ en dus leek het mij leuk om, samen met jou, te kijken naar wat ik op mijn ‘verlanglijstje’ heb staan. Kijk gezellig mee!

Ja ja, Op 28 februari wordt ik 17 jaar. Met veel plezier kijk ik uit naar mijn verjaardag en ik hoop natuurlijk op een gezellige dag met lieve mensen om me heen. 🙂 Ik heb 9 kadootjes verzameld die ik leuk zou vinden om te ontvangen of waar ik mijzelf wellicht binnenkort op trakteer.


1. WASHI TAPE.

Verslaafd. Dat ben ik aan rolletjes tape met schattige printjes. Inmiddels heb ik er al een flink aantal, maar deze leukerd van Studio Stationery is van harte welkom.

2. CACTUS.

Net zoals veel van jullie, heb ik een soort liefde ontwikkeld voor cactussen en deze vind je dan ook zeker een aantal terug op mijn kamer, het zij in verschillende vormen. Graag zou ik deze leuke kaars van HEMA toevoegen aan mijn cactusfamilie.

3. PAPERCLIPS.

Zijn ze niet UBER CUTE? Ik vind van wel. Schattig, hip en ontzettend leuk voor snailmail of ter decoratie bij het inpakken van kadootjes. 😀  Ze zijn van Doodlebug – Cream & Sugar.

4. THEEBLIK.

Bij mij start elke dag met een lekker kopje thee. Momenteel is ‘Even…verwennen – Zwarte thee met blauwe bes en kaneel’ van Pickwick mijn favoriet. Hoe leuk is het om theezakjes of losse thee in dit blik van Sostrene Grene te bewaren.

5. KRALENBORD.
De laatste tijd ben ik vaak bezig met kralen (later meer!) en dit vind ik hartstikke leuk om te doen. Wel rollen alle kralen van mijn bureau en ben ik continu aan het kneuzen met maten. Dus…ik moet dit hebben! Haha.

6. NIETMACHINE.
Een tijdje geleden zag ik deze nietmachine van Paper Source voorbij komen op Youtube (helaas weet ik niet meer waar) en ik werd op slag verliefd! Ondanks dat hij vrij prijzig is voor een nietmachine (€15,95 bij DreamKey), denk ik niet dat het lang gaat duren voordat deze op mijn bureau staat. Echt een schattig design!

7. RUGZAK.
Ik doe niet aan handtassen en schoudertassen. Hippe rugzakjes zijn mijn Way To Go! Deze rugzak van Primark is perfect voor de lente. Komt die nog?

8. VOOR IN BAD.
Te schattig(!) is dit gebakje voor in de badkamer. Daisy Daisy Buttercup van Bomb Cosmetics ruikt lekker bloemig en neem ik graag mee in bad. Bomb Cosmetics is in Nederland verkrijgbaar bij FeelSoPure

9. FLUFFY SOCKS.Lekker in relax-modus in het weekend. Daarbij zijn deze zachte sokken van Primark perfect. Lekker warm en zacht aan mijn voetjes. Daarnaast vind ik ze ook ontzettend leuk!


Hoe vier jij het liefste je verjaardag en hoe ziet jouw verlanglijstje eruit?

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *