Cosy Collection | It’s cold outside!

Cosy Collectio Hunkemöller

December. Het is koud, regenachtig. We hebben zelfs wat sneeuw gehad! Op het moment doe ik dan ook niets liever dan series kijken met een kop thee in mijn hand, in een lekkere warme pyjama van Hunkemöller!

Cosy Collection van Hunkemöller

Speciaal voor de dagen dat je het liefst een warme en zachte pyjama aantrekt heeft Hunkemöller de ‘Cosy Collection’. Deze collectie bestaat uit allemaal ‘cosy’ nachtmode items, zoals: onesies, badjassen, fluffy socks, pyjamabroeken, sweaters en heerlijk zachte vesten.

Velours Pyjama

Eindelijk heb ik de voor mij perfecte zachte en warme pyjama gevonden! Hunkemöller heeft verschillende items die je kunt mixen & matchen om jouw perfecte set samen te stellen!

Pyjamabroek

Als pyjamabroek ging ik voor de ‘Flared Velours Legging’. Het flared-model, wat inhoudt dat de legging aan de onderkant wijder uitloopt, spreekt mij erg aan en maakt deze pyjamabroek heel fashionable! De broek of legging is gemaakt van velours wat de broek heerlijk zacht én warm maakt!

Pyjamatop

Een pyjamatop kan natuurlijk niet ontbreken! Ik koos voor ‘Lange Mouwen Pyjamatop Velours’. Deze pyjamatop matcht met de flared legging en heeft dezelfde leuke print!

Cardigown

Omdat het af en toe wel héél erg koud kan worden besloot ik een extra item toe te voegen om mijn pyjamaset compleet en mega winterproof te maken! Een ‘Cardigown’ is een heerlijk warm vest! In plaats van een ‘match’ besloot ik voor een ‘mix’ te gaan. Het vest met dezelfde grijze print liet ik liggen en ik koos voor een paars-roze variant. Deze staat ook heel tof bij de legging en pyjamatop!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *