NEW IN | Pink Gellac Miami Vibe

Miami Vibe Pink Gellac

Vorige maand was ik in Miami, deze maand komt Miami naar mij toe. Hoe dan? Nou, door middel van de Miami Vibe collectie van Pink Gellac.

Pink Gellac

Inmiddels zullen jullie wel door hebben dat ik een groot fan ben van Pink Gellac. Toen ik voor het eerst in contact kwam met gellak gebruikte ik een ander merk. Inmiddels ben ik volledig overgestapt en na de Pink Gellac starterset is mijn collectie uitgebreid met onder andere de ‘Vintage Chic‘-, ‘Uncovered4′– en nu ook de ‘Miami Vibe’ collectie.

Miami Vibe Pink Gellac

Miami Vibes

Vorige maand ging ik op reis naar Florida en bracht ik ook twee dagen door in Miami. Stiekem mis ik het nu al! Toen ik het pakketje met nieuwe gellak-kleuren ontving wist ik nog niet wat de naam van de collectie was. Wel riep ik meteen: ‘Dit zijn echt Miami kleurtjes. Die had ik eerder moeten hebben’. Dit bewijst dan ook dat de kleuren voor deze collectie zeer zorgvuldig zijn samengesteld en echte ‘Miami Vibes’ geven.

Pink Gellac ‘Miami Vibe’

De ‘Miami Vibe’-collectie van Pink Gellac bestaat uit 5 kleuren. Deze kleuren zijn echt perfect voor de zomer! De kleuren zijn: ‘Key Largo Purple’, ‘Coral Pink’, ‘Palm Beach Green’, ‘Florida Pink’ en ‘Surfing Blue’.

Miami Vibe Pink Gellac

Gewoonlijk houd ik eigenlijk helemaal niet zo van groen. Toch heeft deze unieke groentint mijn hart weten te veroveren en durf ik zelfs te zeggen dat dit momenteel mijn favoriete kleur gellak voor de zomer is!

Ervaar zelf ‘Miami Vibe’

Ik ben ontzettend onder de indruk van deze zomerse ‘Miami Vibe’ collectie. De kleuren zijn zo goed gekozen en weergeven echt Miami! Voor slechts €15,- per kleur kun je dit Miami gevoel zelf ervaren! Echt waar, ik ben helemaal verliefd op de groentint en waan mij met de kleuren uit deze collectie terug in Florida!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *