Review | Nieuwe collectie gellak ‘Vintage Chic’ van Pink Gellac

Pink Gellac Review Vintage Chic Gellak Pastel
Nog niet zo lang geleden maakte ik kennis met Pink Gellac en deelde ik mijn ervaring met jullie. Inmiddels hebben zij nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd middels de collectie ‘Vintage Chic’.

‘Vintage Chic’ van Pink Gellac

Vorige maand maakte ik kennis met Pink Gellac middels de starter set. Inmiddels hebben zij een nieuwe collectie kleuren uitgebracht, namelijk ‘Vintage Chic’. Deze collectie bestaat uit maar liefst 7 mooie kleuren die ook erg goed passen binnen het huidige seizoen en aansluiten bij de modetrends. Het zijn chique kleuren met een vintage vibe, dus de naam is perfect gekozen bij deze collectie!

Ik heb gemerkt dat doordat de kleuren nogal creamy zijn ik meerdere laagjes nodig heb. Het resultaat is hierdoor zeker niet minder mooi! Hieronder licht ik de kleuren uit de collectie toe en laat ik het resultaat met ‘Paradise Blue’ op mijn nagels zien.

Pink Gellac Review Vintage Chic Gellak Pastel

‘Diamond Pink’

De naam spreekt voor zich! ‘Diamond Pink’ is een roze gellak en bevat héél veel glitter met een holografisch effect. Om al je nagels mee te lakken is deze kleur misschien een klein beetje too much, maar hij is in ieder geval erg geschikt voor een mooie accentnagel!

‘Pastel Purple’ 242

De ‘Vintage Chic’ collectie bevat erg mooie pasteltinten. ‘Pastel Purple’ is er hier één van! Dit is een pastel paarse tint die volledig aansluit bij de modetinten van dit seizoen.

‘Mint Green’ 241

Dat mintgroen een trendkleur is wisten wij natuurlijk al, deze tint is namelijk echt booming. Een mintgroene gellak kan dan ook niet ontbreken binnen ‘Vintage Chic’. De collectie is namelijk geïnspireerd op de huidige trends. Deze mintgroene kleur zal nog vaak op mijn nagels te zien zijn!

Pink Gellac Review Vintage Chic Gellak Pastel

‘Salmon’ 240

Pink Gellac 240 ‘Salmon’ is een zalmkleurige gellak. Een kleur die niet kan ontbreken binnen de term ‘Vintage Chic’. ‘Salmon’ is een mooie pasteltint die niet te veel opvalt. Op zoek naar een neutrale trendkleur? In dat geval is deze gellak een prima keuze!

‘Paradise Blue’ 239

Deze helderblauwe kleur draag ik op dit moment op mijn nagels. Zelf vind ik dit pastelblauwe kleurtje echt heel erg tof en ik denk dat dit nog weleens mijn favoriet zou kunnen zijn! De tint sluit aan bij de modetrends en zonder al te fel en opvallend te zijn brengt hij een frisse vibe met zich mee.

Pink Gellac Review Vintage Chic Gellak Pastel

‘Peachy Nude’ 238

240 ‘Peachy Nude’ is een zeer lichte nude tint en heeft een peachy ondertoon. Deze creamy kleur is dé perfecte keuze wanneer je graag voor een neutrale nude tint gaat voor op je nagels.

‘Pearly Pink’ 237

De laatste kleur uit de ‘Vintage Chic’ collectie van Pink Gellac is ‘Pearly Pink’. Deze roze kleur heeft een parelmoer finish welke zorgt voor een glamorous effect op je nagels.  Topkleurtje!

 

Misschien vind je dit ook interessant

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *