Beginnen met gellak? Pink Gellac starter set om zelf aan de slag te gaan

Pink Gellac Gellak thuis goedkope gellak starter set
Ik ben een groot fan van gellak! In dit artikel vertel ik je meer over Pink Gellac. Dit is een grote naam op het gebied van gellak, maar een voor mij nieuw merk. Ben je ook benieuwd?

Over Pink Gellac

Zoals ik al zei is Pink Gellac een grote naam op het gebied van gellak. De producten zijn betaalbaar, er is een grote variatie aan kleuren beschikbaar én ze verkopen mooie complete starter sets. De producten van Pink Gellac zijn ook zeer geschikt voor thuisgebruik, een factor die flink bijdraagt aan de bekende naam.

Pink Gellac Neutral lila gellak goedkope gellak

Zelf starten met gellak?

Wil jij ook langdurig mooi en verzorgde nagels, zonder dat je hiervoor periodiek een bezoek aan de nagelstyliste hoeft te brengen? Dat kan ik begrijpen! Zelf vind ik verzorgde nagels erg belangrijk. Het doet zoveel voor je uitstraling en de indruk die je bij mensen achterlaat.

Met de starter sets van Pink Gellac kan je gemakkelijk thuis aan de slag. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar. Bedenk dan ook goed welke set bij jou als starter past. De LED lamp is erg  compact. Hierdoor neem je hem ook gemakkelijk mee op reis. De grote professionele lamp is meer geschikt voor een vaste plaats.

Elke set bevat alle producten die je nodig hebt om aan de slag te kunnen! Dat zijn onderstaande producten. Er zijn ook meer uitgebreide sets verkrijgbaar.

  • Primer
  • Pink Gellac Base2
  • Pink Gellac Ultra Shine
  • Pink Gellac LED lamp
  • 1 gratis kleur
  • Nagelvijl
  • Orange woodsticks
  • Remover pockets
  • Cleaner pockets
  • Gratis online cursus

Pink Gellac Gellak thuis goedkope gellak starter set
De kwaliteit van Pink Gellac

Zelf heb ik een starter set mogen ontvangen zodat ik kennis kan maken met de producten van Pink Gellac. Ik ben hier al tijden erg benieuwd naar!

De eerste indruk is erg goed. De producten worden goed verpakt wanneer deze verzonden worden en ook de uitstraling van de producten is mooi. De LED lamp is compact, maar mede daardoor ook ontzettend fijn in gebruik. De lamp doet goed zijn werk en door het compacte formaat is hij ook geschikt voor op reis. De lamp heeft een ingebouwde timer d.m.v. piepjes. De lagen ‘base’, ‘kleur’ en ‘shine’ verschillen van tijdsduur, hoelang ze onder lamp moeten. Door de piepjes is dit erg makkelijk bij te houden!

De gellak brengt fijn aan. De structuur van een gellak is per merk erg verschillend. In de tijd dat ik gebruik maak van gellak ben ik verschillende producten tegen gekomen die niet fijn aanbrengen. Te dik, stroperig of zelfs klonterig. Wat dat betreft werkt Pink Gellac top! Deze gellak brengt fijn aan in dunne laagjes en geeft een mooi resultaat!

Pink Gellac Goedkope Gellak Goede Gellak

De gellak op mijn nagels

Op mijn nagels draag ik Neutral Lila. Dit is een prachtig subtiele lila kleur die erg geschikt is voor de lente. Ik heb 3 dunne laagjes aangebracht voor het mooiste resultaat.

Pink Gellac belooft 14 dagen mooie verzorgde nagels! Maar is dat ook zo? Ik zal je via social media op de hoogte houden. Binnenkort dus een update op één van mijn kanalen!

-review-

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *