Budget Babe #5 (1+1 gratis op alle makeup!)

Moederdag cadeautip aanbiedingen week 18 budget babe budgettip korting
Wekelijks zal ik mijn tips met je delen op het gebied van budgettoppers, aanbiedingen en sale. Géén overzicht met de wekelijkse aanbiedingen, maar alleen échte toppers die ik het waard vind om te vermelden. Ben jij een echte Budget Babe? Kijk dan vooral mee naar mijn tips voor week 18! Deze week veel beauty en cadeautjes voor Moederdag!

1+1 gratis op alle makeup!

Wauw, Trekpleister organiseert wéér een 1+1 gratis actie op alle makeup! Een actie waar menig vrouw blij van wordt. Welke producten ga jij inslaan? Misschien is dit ook een goede cadeautip voor Moederdag? Deze actie geldt alleen online.

Happy Socks Cadeaubox

Bij Etos scoor je deze week een cadeaubox met 4 paar dames Happy Socks voor maar €14,99! Zoals je weet ben ik dol op toffe sokken en zeker Happy Socks zijn favoriet. Mooie sokken maken je outfit af en geven je persoonlijkheid en confidence een extra boost. Ook een leuk cadeau voor de hippe moeder. 13 mei is het Moederdag!

Vrolijk gelakte nagels

Als het zonnetje even terug is zien we meteen weer alle vrolijk gelakte nageltjes. Scoor jouw favoriete kleuren voor dit seizoen nu, er loopt namelijk een 1+1 gratis actie. Waar? Bij Kruidvat! Essie valt helaas niet onder deze actie maar héél véél andere merken wel!

Treaclemoon, 2e product gratis

Net zoals vorige week scoor je het 2e product van Treaclemoon gratis. Deze week maak je gebruik van deze leuke actie bij Kruidvat. Een aanbieding die zeker de moeite waard is, ben ik van mening! Vorige week lukte het mij helaas tóch niet om een aantal producten van Treaclemoon te kopen zodat ik deze voor jullie kan reviewen. Deze week wel?

A-merk gezichtsverzorging- en reiniging

Met al die makeup kan een goede gezichtsverzorging- én reiniging natuurlijk niet ontbreken. Komt het even goed uit dat Trekpleister samen met 1+1 gratis op alle makeup nog een goede actie heeft. Op 4,5 en 6 mei koop je online namelijk ook alle A-merk gezichtsverzorging en reiniging 1+1 gratis!

Ervaar wellness thuis met Therme (Moederdag!)

Therme kan natuurlijk niet in het rijtje ontbreken, zeker niet nu Moederdag er weer aan zit te komen. Bij Trekpleister stel jij deze week een heerlijk cadeau voor Moederdag samen. Er geldt 1+1 gratis op alle producten van Therme, waarmee je thuis heerlijk kunt ontspannen. Hier wordt iedere (schoon)moeder blij van!

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *