Éindelijk heeft Action acrylblokken

Action Craft Sensations Creatief Stempelen Acrylblok
BREAKING NEWS: Éindelijk heeft Action acrylblokken in het assortiment. Al jaren verkoopt de keten de meest leuke clearstamps. Maar voor gebruik van deze stempels heb je een acrylblok nodig. Deze waren tot op heden niet te vinden bij Action.

Action Craft Sensations stempelen creatief acrylblok

Stempelen met clearstamps

Clearstamps zijn doorzichtige stempels. Deze stempels zijn gemaakt van siliconen en zijn erg flexibel. Om de afbeelding te kunnen stempelen kleef je de clearstamp op een acrylblok. Vervolgens kun je de stempel beïnkten en afdrukken.

Als hobbyist die regelmatig bij Action verschijnt, ben je vast en zeker op de hoogte van het assortiment clearstamps. Een sterk wisselend assortiment met de leukste afbeeldingen om te stempelen. Dat alles natuurlijk tegen een leuke prijs! Één probleem: Action had geen acrylblokken in het assortiment.

Action Craft Sensations stempelen creatief acrylblok

Acrylblok en clearstamps van Craft Sensations

Breaking news dus, want na jaren zijn er eindelijk acrylblokken in de schappen van Action te vinden. Niet van die kleintjes, maar meteen van een groter formaat. Deze zijn dus ook geschikt voor gebruik i.c.m. een grotere afbeelding, bijvoorbeeld de handlettering stempels. Top!

De acrylblokken zijn van Craft Sensations en in elk setje zit één acrylblok met drie kleine stempeltjes. Superleuk! Er zijn 6 verschillende setjes verkrijgbaar, namelijk met ‘dromenvanger’, ‘bloemen’, ‘fiets’, ‘vlinders’, ‘eten’ en ’tuinbankje’. Een van de setjes bevat een stempeltje van een croissant. HOE LEUK! Per setje betaal je slechts €1,49! Een echt fijn Action-prijsje dus.

Zoals je begrijpt moest ik dit nieuws meteen met jullie delen. Ik ben er ontzettend enthousiast over! Rennen naar Action dus. Welk setje is jouw favoriet óf ga je ze allemaal halen? Mijn persoonlijke favoriet is de set met de croissant. Die vind ik echt héél leuk!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *