WIN | Maak kans op een stempelset voor bullet journaling en plannen!

WIN stempelpakket voor bullet journaling

Volgende week vertrek ik naar de Verenigde Staten. Het land waar iedereen weet wat ‘planner girls’ zijn en waar héél veel aan bullet journaling wordt gedaan. Tijd om op te ruimen en alvast plaats te maken voor alles wat ik ga shoppen…

Creatieve hobby’s in de Verenigde Staten

In de Verenigde Staten was plannen en bullet journaling al een groot ding voordat in Nederland de term viel. Lucky me vertrekt volgende week op reis naar Florida waar ze dan ook heel veel materialen verkopen voor de creatieve hobby’s die we in Nederland steeds meer gaan zien…

Uiteraard ga ik dan ook meerdere grote hobbywinkels bezoeken gedurende mijn verblijf in de Verenigde Staten. Winkels als Hobby Lobby, Michaels en JOANN zijn de zogenaamde grote ‘craft stores’ in de Verenigde Staten en zijn qua grootte denk ik het best vergelijkbaar met een kleine bouwmarkt of grote woonwinkel zoals Kwantum of Leenbakker.

Plaats maken voor mijn aankopen

Ik bedacht mij dat het misschien wel slim zou zijn om vóór mijn reis naar Florida alvast ruimte te gaan maken voor de aankopen die ik daar ga doen. Ik ben dan ook al flink aan het opruimen en wil graag één van jullie blij maken met een mooi stempelpakket!

Maak kans op een stempelpakket voor bullet journaling en plannen!

Je maakt dus kans op een mooi stempelpakket. 5 verpakkingen stempels, helemaal in het kader van plannen en bullet journaling!

Kans maken?
– Like de Facebookpagina van A lot like LOT.
– Laat een reactie achter op dit artikel met een geldig e-mailadres

Extra kans maken?
– Laat een inhoudelijke reactie achter op een ander blogartikel
– Deel het bericht op Facebook dat gekoppeld is aan deze winactie

Meedoen kan t/m 10 juni 2019 en de winactie is geopend voor Nederlandse en Belgische adressen. De winnaar zal na 10 juni bericht ontvangen.

Misschien vind je dit ook interessant

17 reacties

  1. Jaaa zo graag! Ik ben al een aantal weken opzoek naar deze clear stamps voor in mijn Bullet Journal maar in geen enkele Action in de buurt nog te vinden… Nu maar duimen!!

  2. Wat gaaf dat je naar de Verenigde Staten gaat, dat staat bij mij op me bucketlist een rond reis door Amerika. Als mijn man en ik met pensioen gaan gaat die wens eindelijk in vervulling. Heel veel succes

  3. Ik ben net begonnen om me om te laten scholen, op m’n 40e weer de schoolbanken in. Daar kan ik een bulletjournal goed bij gebruiken om alles netjes te plannen en mooie stempels zijn dan zéér welkom!

  4. Ik doe ook graag mee. Ben een nieuwe volger, kwam bij toeval hier en hang hier nu al een poosje rond. There is a lot I like Lot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *