Curvy in Miami | Badpak met Tummy Control

Tummy Control Badpak

Ik liet je al weten dat ik op reis naar Florida ga. Stiekem tel ik de dagen af! Gezien de huidige temperaturen daar (35 graden!) kan badmode niet ontbreken in mijn koffer. In dit artikel meer over wat ik, als ‘curvy meid’ het liefste draag in de categorie badmode, namelijk een badpak met Tummy Control.

Zwemmen in Florida

Volgende week vertrek ik dus naar Florida, waar het behoorlijk warm is. In Miami liggen de temperaturen momenteel rond de 30 graden, in Orlando is dit zelfs rond de 35 graden!

Het grootste deel van de reis zullen wij verblijven in Orlando. Gezien het feit dat het daar heel erg warm is én ons verblijf 4 verschillende zwembaden heeft kan badmode in mijn koffer dus absoluut niet ontbreken. Ik zal de nodige verkoeling opzoeken bij de zwembaden!

Badmode voor een ‘curvy meid’

Wat neem ik voor badmode mee op reis naar Florida? Om te zonnen – lees ‘ te veranderen in een garnaal’ – en om afkoeling te zoeken in het zwembad!

Ik ben namelijk een zogenaamde ‘curvy meid’. Flinke benen, grote kont en best wel flink getiet. En o ja, ook nog behoorlijk wat buik. Ik ben van mening dat iedereen gewoon moet dragen waar hij of zij zich fijn in voelt. Maar waar voel ik mij fijn in, aan en in het zwembad?

Badpakken met Tummy Control

Badmode moet voor mij comfortabel zitten, maar het moet ook mooi zijn én ik wil mij er graag fijn en sexy in voelen. Wat ik het liefst draag? Een badpak, met zogenaamde ‘Tummy Control’.

Misschien vraag je je af wat een Tummy Control badpak is. Dit is ook wel een corrigerend badpak en heeft verticale lijnen aan de zijkant tot en met het begin van de voorzijde van het badpak. De voorzijde van een Tummy Control badpak, welke over de buik valt, bevat verschillende plooien. Dit zorgt voor een corrigend, flatterend en verzachtend effect rondom de buik.

Soortgelijke badmode kun je onder andere vinden bij Hunkemöller.

Zelf draag ik dus het liefst een Tummy Control badpak. Deze badpakken met corrigerende werking zijn tegenwoordig helemaal niet suf meer. Ik voel mij hier comfortabel én zelfs sexy in!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *