Shoplog | Winkelen bij Kwantum

Kwantum

Sinds kort hebben wij eindelijk weer een Kwantum in ons dorp! Een aantal jaren geleden werd Kwantum ingeruild voor Action, maar inmiddels zijn ze terug met een nieuw filiaal. Ik nam een kijkje en deed een paar aankopen!

Het assortiment van Kwantum

Ik vind het assortiment van Kwantum heel erg leuk. Vooral de samenwerkingen waardoor WOWN is ontstaan. Deze collecties zijn héél tof, vooral Zilverblauw is helemaal mijn ding!

Grote meubels en items heb ik (nog) niet gekocht bij Kwantum. Wel weet ik dat als ik op mijzelf ga wonen ik hier zeker een kijkje ga nemen. Tussen de kleinere items en hebbedingen, zeker in de opruiming, kan ik bij Kwantum altijd wel iets vinden!

Kwantum

Posters van Kwantum

Ik was nog zoekende naar nieuwe posters voor in mijn slaapkamer. Bij Kwantum vond ik twee ingelijste posters die ik erg leuk vond en waarvan ik dacht dat ze leuk zouden staan. Ik nam ze mee en ze staan inderdaad perfect! Voor de grote betaalde ik €6,- de kleinere variant kostte €4,-.

Opbergboxen en poster

In de opruiming vond ik twee hele leuke doosjes in klein formaat. Deze zijn erg geschikt om à la Marie Kondo kleine dingen op te bergen, maar ze zijn ook erg leuk om een cadeautje in te pakken! Voor de twee doosjes samen heb ik €1,50 betaald (€1,- en €0,50).

Ook deed ik een aankoop waarvan ik eigenlijk nog geen idee heb wat ik ermee moet. Maar deze poster in pastelkleuren met drie hartjes kon ik voor €0,50 absoluut niet laten liggen!

Kwantum

WOWN snijplank

Deze wilde ik al erg lang hebben, maar ik twijfelde over de prijs omdat ik weet dat ik hem enkel voor foto’s ga gebruiken. Nu ik €2,- korting kreeg nam ik hem toch maar mee: de snijplank / onderzetter van Zilverblauw. Deze mooie roze variant kon ik dit keer, voor €4,- echt niet laten liggen.

Poster by Zilverblauw

Mijn favoriete aankoop, naast de ingelijste posters, is de poster by Zilverblauw uit de WOWN-collectie. Dit is een poster met roze achtergrond en een hele toffe Monstera plant.

Deze poster van Zilverblauw die ik vond bij Kwantum kost oorspronkelijk €15,- maar hij was afgeprijsd voor slechts €1,-! Bij de kassa bleek ik nóg meer geluk te hebben want uiteindelijk betaalde ik slechts €0,50 voor deze mooie poster!

De poster is van redelijk formaat waardoor ik hem nu nog geen mooi plekje kan geven. Ik bewaar hem in de koker en hoop hem in de toekomst een mooi plekje te kunnen geven!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *