Het Huis Uit | Inboedel verzamelen voor mijn uitzet

Helaas. Het is alweer een hele ruime tijd geleden dat ik het mededeelde: ik zou het huis uit gaan. Helaas is dit uiteindelijk niet doorgegaan. Ondanks dat ik het ouderlijk huis nog niet verlaten heb en een eigen plekje nog niet in zicht is, houdt dit mij niet tegen om lekker verder weg te dromen bij interieur.

Inboedel verzamelen

Ondanks dat ik nog geen eigen woning heb houd ik mij graag bezig met interieur. Het is niet voor niets dat ik al een inboedel aan het verzamelen ben. Regelmatig valt mijn oog op items die ik écht alvast moet hebben, ‘voor als ik het huis uit ga’. Een ander groot voordeel van het bij elkaar sparen en verzamelen van een inboedel is dat ik straks, als ‘arme’ student, niet alles in één keer hoef te bekostigen!

Grote meubels zoals een bank

Wooninspiratie opdoen is iets waar ik erg enthousiast en geïnspireerd van raak! Met óf zonder eigen huisje, dat maakt niet uit. Online en in woonwinkels bekijk ik stiekem al vaak grotere meubels als een fauteuil en banken. Wanneer het ooit zover is – ik denk niet dat mijn ouders blij worden als ik zolang een bank op zolder neerzet – hoop ik een weloverwogen keuze te kunnen maken! Er is zoveel…

Wegdromen bij óf op een bank?

Net zoals veel andere interieur lovers ben ik dól op Pinterest! Inmiddels is duidelijk dat ik een voorkeur heb voor twee interieurstijlen, namelijk Scandinavisch óf meer romantisch chique met velvet stoffen en marmer.

Een roze fluwelen bank is iets wat ik op dit moment ontzettend tof zou vinden! Of ik deze keuze ook daadwerkelijk zou maken wanneer ik het huis uit ga? Ik denk het niet. Wanneer ik ga investeren in een bank is dit wel met het idee dat deze toch wel vijf jaar meegaat. Ik ben bang dat ik hier, zeker gezien mijn veranderlijkheid wat betreft interieur, toch te snel op uitgekeken zal zijn. Misschien is dit zelfs een optie die ik, tegen de tijd dat de gelegenheid van een eigen woning zich voordoet, niet meer leuk vind?

Een eerdere keuze van mij zal hoogstwaarschijnlijk een strakke bank zijn. Tijdens mijn zoektocht ontstond hier steeds een beetje meer liefde voor. Deze banken zijn zelfs passend bij een veranderlijk interieur, ze zijn haast universeel! Zo’n Scandinavische bank met korte smalle pootjes in een van de vele mooie grijstinten. Dat lijkt mij een slimmere keuze!


Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *