Personal | Een korte update over mijn leven

update leven

Er gebeurt op dit moment veel in mijn leven. Heel veel! Er hebben een aantal veranderingen plaatsgevonden, maar er komt ook groot nieuws aan. In dit artikel een kleine update!

Het leven staat niet stil

Nee, dat doet het absoluut niet. Op dit moment gaat alles zó snel. Misschien heb je wel gemerkt dat berichten op de blog, Facebook en Instagram net een klein beetje onregelmatiger online komen. Dit is omdat mijn leven op dit moment ook wat onregelmatiger is. Binnenkort hoop ik alles weer te publiceren zoals gepland.

Ik ben weer aan het studeren

In 2018 ben ik begonnen met studeren. In mei 2019 heb ik mijn studie onderbroken om voor een periode meer aan mijzelf en A lot like LOT. te kunnen werken. Inmiddels heb ik mijn studie weer opgepakt. Ik ben dan ook weer druk met studeren. Mijn rooster is vrij onregelmatig, ook moet ik aan projecten werken. Met projecten ben ik ook afhankelijk van anderen en kan ik dus niet alles plannen zoals ik dat graag zie. Gelukkig is mijn opleiding (Commerciële Economie) ook ontzettend interessant voor A lot like LOT. en kan ik dit prima combineren!

Groot nieuws

Achter de schermen ben ik stiekem ook bezig met een nieuw ‘project’. Iets wat heel veel tijd in beslag neemt en een grote verandering zal zijn. Het is wel iets ontzettend leuks waar ik mega enthousiast over ben. Het is dan ook moeilijk om hier nog niets over te zeggen. Ik hoop hier snel meer over te vertellen! Stay tuned 😉

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *