WIN + kijk gratis | De guilty pleasure die kerstfilms kijken heet

kerstfilms

Sommige dingen zijn onlosmakelijk verbonden aan Kerst. Voor iedereen is dit iets anders, maar in mijn ogen dragen kerstfilms flink bij aan het ultieme kerstgevoel. In dit artikel review ik Xmas WithLove – een streamingdienst met kerstfilms – én mag ik drie jaarabonnementen weggeven!

Het kerstgevoel

De meest feestelijke periode van het jaar komt alweer bijna om de hoek kijken. Volgende maand is het zover! Kerst staat voor mij voor gezelligheid, mooie decoraties, lekker eten en samenzijn. Iets wat mij betreft, in aanloop naar en tijdens Kerst, niet kan ontbreken zijn de heerlijk foute Kerstfilms.

Kerstfilms kijken met Xmas Withlove

Gelukkig is er nu een streamingdienst die jouw volledig voorziet in de behoefte aan kerstfilms! Ik denk een guilty pleasure voor velen!

Op dit moment zijn er al 21 kerstfilms te zien op Xmas WithLove. Genoeg dus om even vooruit te kunnen! Wekelijks komen er nog nieuwe films bij voor een compleet kerstfilms overzicht. Je kunt deze films onbeperkt – en overal – op al je devices bekijken, en makkelijk streamen naar TV, bijvoorbeeld met behulp van een Chromecast of Apple TV.

De films zijn simpel en hebben elk een liefdeslijn. Je kunt dus gerust – met een kop thee of chocomel en je dikke foute kerstsokken – volledig no-brainy je jaarlijkse dosis kerstfilms bekijken! FOUTE KERSTFILM TIP: ‘The Case For Christmas’.

WIN EEN JAARABONNEMENT + kijk 1 maand gratis

Ook de guilty pleasure om een reeks kerstfilms te kijken, vanaf de bank en onder de deken met een kop warme chocomel?

Ik mag maar liefst 3 x een jaarabonnement weggeven! Tevens mogen ál mijn lezers 1 maand gratis kijken. Wat moet je hiervoor doen?

  • Meld je aan voor een gratis proefabonnement (1 maand) en geef aan dat je via AlotlikeLOT.nl over Xmas WithLove gelezen hebt
  • Laat een reactie achter op dit of een ander artikel op de blog (niet verplicht, wel héél fijn!)

Meedoen kan t/m 3 december 2019. De winnaars zullen hierna een reactie ontvangen.

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *