Overweeg jij een Samsung Galaxy S22?

Samsung Galaxy S22 Review

Er zijn enorm veel smartphones op de markt. Als je zoekt naar een nieuwe smartphone die de perfecte match is voor jou weet je het soms gewoon even niet meer. Dat is bij mij ook het geval! Het is dan fijn om meer te lezen over de smartphones die je overweegt. Daarom licht ik vandaag de Samsung Galaxy S22 uit, de smartphone die ikzelf overweeg! Misschien ga ik wel de Samsung S22 kopen!

Waarom Samsung?

Momenteel heb ik ook een Samsung telefoon, namelijk de Samsung Galaxy A71. Hier ben ik altijd enorm tevreden over geweest. Deze positieve ervaring draagt eraan bij om weer voor een Samsung telefoon te kiezen. Hoewel ik mijn MacBook Pro intensief gebruik en dagelijks op mijn fantastische iMac aan de slag ga, zal ik voor een telefoon niet snel de overstap maken naar een Apple iPhone. Ik ben toch wel echt gewend aan Android voor telefoons!

Samsung Galaxy S22

De Samsung Galaxy S22 is ook wel ‘een van de beste smartphones van dit moment’. Hij bevat Samsungs snelste chip, waardoor hij taken sneller uitvoert en goed functioneert wanneer meerdere apps tegelijk actief zijn. Maak je graag foto’s? Dan zul je zeker enthousiast worden van de Samsung Galaxy S22! Hij bevat namelijk 4 camera’s:

  • 12 MP Ultra Wide Camera: voor een bredere blik
  • 50 MP Wide Angle Camera: met giga sensor
  • 10 MP Telephoto Camera: met 3 x optische zoom
  • 10 MP Selfie Camera: deze zit aan de voorkant om jou van je beste kant vast te leggen

Met de verschillende camera’s en veel handige opties zijn er eindeloze mogelijkheden voor fotografie. Je kunt bijna eindeloos zoomen en met Nightography maak je de meest heldere en levendige foto’s in het donker. Met de camerafuncties van de Galaxy S22 maak je dus altijd de mooiste foto’s: of het nu dag of nacht is.

Smartphone design

Het design van deze Samsung smartphone is ‘smooth’ te noemen. De slanke randen van de behuizing vloeien over in het grote en mooie beeldscherm. Een extra pluspunt als je de Samsung S22 gaat kopen is dat je kan kiezen voor de kleur smartphone die bij jou past!

Dit zijn de Samsung S22 kleuren:

  • Roze (Pink Gold)
  • Paars / lila (Bora Purper)
  • Groen (Green)
  • en natuurlijk Zwart (Phantom Black)
  • en Wit (Phantom White)

Welke kleur is jouw favoriet? Ik vind de echte kleuren heel mooi, zoals Pink Gold en Green! De keuze is dan ook niet makkelijk, maar: verkeerd kiezen kan niet! Gelukkig maar!

Samsung S22 upgrades

Naast de Samsung Galaxy S22 zijn er ook nog twee upgrades in de S22 serie, namelijk de S22 Plus en de S22 Ultra.

Het verschil tussen de smartphones in de S22 merk je onder andere op aan het formaat. Zo is de S22 Plus een stukje groter dan de gewone S22. Voor de Samsung Galaxy S22 Ultra geldt dat deze nog een slagje groter is! De reguliere S22 is namelijk 14,6 centimeter hoog, waar dat bij de S22 Ultra 16,3 centimeter hoog is. De S22 Plus valt hier tussen.

Daarnaast heeft de Samsung Galaxy S22 Ultra een vierde camera aan de achterkant.

Ook deze S22 upgrades zijn het bekijken waard als de S22-serie je aanspreekt!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *