Interieurtrend | Aan de slag met een handige fotowand-tool

Fotowand-tool Desenio

Je kunt er niet meer omheen: fotowanden. Ware collages op de muur met verschillende foto’s en interieurposters. Wist je dat er een handige fotowand-tool bestaat? Ik vertel je alles over deze handige tool en meer over fotowanden.

Niet mijn eerste fotowand…

Nee, ik had namelijk al een fotowand! Toen ik hier net kwam wonen heb ik een mooie fotowand samengesteld voor bij mijn werkplek. Mijn bureau staat namelijk tegen een grote witte muur die wel wat kleur en opvulling kon gebruiken.

Een fotowand geeft je muur en interieur onmiddelijk zoveel meer uitstraling.

Desenio fotowand-tool

Samenstellen van een fotowand

Ook enthousiast over het samenstellen van een fotowand? Leuk! Het samenstellen van een fotowand is echter zo makkelijk nog niet. Je wilt de posters natuurlijk op elkaar afstemmen, formaten kiezen en in welke lijsten komen de prints het moois uit?

Sommige mensen verzamelen prints en lijsten en leggen dit vervolgens op de grond uit om te kijken hoe de lay-out moet worden. Zelf zou ik dit niet aanraden. Het is veel makkelijker om van te voren jouw fotowand samen te stellen!

Desenio posters

Handige fotowand-tool van Desenio

Het samenstellen en perfectioneren van jouw fotowand doe je gemakkelijk met de fotowand-tool van Desenio. Als je een fan bent van fotowanden dan ken je Desenio waarschijnlijk wel: dé place to be voor mooie posters!

Stap 1: Welk interieur?

De tool biedt je een keuze aan verschillende interieuren. Binnen het gekozen interieur ga jij straks je fotowand samenstellen. Deze stap maakt het dus makkelijk om je voor te stellen hoe de wand in je interieur zal staan.

Kies het interieur dat het beste bij je past. Het is hierbij ook mogelijk om de kleur van de muur aan te passen.

Stap 2: Kies een fotowand

Tijdens stap 2 kies je de basis van jouw fotowand. Voor welke samenstelling in maten ga je en hoe zullen de posters geplaatst worden?

Stap 3: Invullen met prints

Dit is de leukste stap! Nu je een basis gekozen heb ga je de lay-out invullen met posters. Klik op de verschillende vlakjes met maten en kies vervolgens je posters. Even geen inspiratie? Dan kun je bij Desenio (meesters in het samenstellen van fotowanden!) ook veel inspiratie voor fotowanden vinden!

Tijdens deze stap wordt het ook duidelijk hoe handig deze tool is om te kunnen zien of de gekozen prints goed bij elkaar passen! Heb je de fotowand naar tevredenheid ingevuld met posters? Dan ga je verder met stap 4.

Stap 4: Omlijsting

Om je prints het best tot hun recht te laten komen kies je een mooie omlijsting. Tijdens deze laatste stap in de fotowand-tool wordt duidelijk hoe belangrijk een mooie omlijsting is en wat de verschillende lijsten voor je prints kunnen doen.

Kies de lijsten waarin jouw prints het mooist uitkomen en welke het meest passend zijn bij jouw interieur. Wellicht wil je wel spelen met verschillende omlijstingen in één fotowand?

Fotowand Desenio fotowand-tool

Een perfecte fotowand met behulp van de fotowand-tool

De vier verschillende stappen in de fotowand-tool helpen je in het proces van het samenstellen van een perfecte fotowand. Je kunt je gemaakte fotowand ook opslaan om hem later nog eens te bekijken. Nu je de perfecte fotowand hebt samengesteld is alleen het inlijsten en ophangen aan jou!

Met de code ALOTLIKELOT ontvang je t/m 3 september 2020 maar liefst 25% korting op posters. Niet geldig op lijsten, handpicked posters en gepersonaliseerde posters.

Als groot fan van fotowanden en de prints van Desenio maak ik veelvoudig gebruik van de handige fotowand-tool. Ik kan mijzelf hier uren mee bezig houden!

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *