Instagram-worthy | Mijn samengestelde posterwand van Desenio

Desenio

Al maanden – als het geen jaren zijn – vergaap ik mij aan die mooie posterwalls op Instagram. Zo tof! Ik wilde ook graag een posterwall, bij mijn werkplek. In dit artikel laat ik de samenstelling van mijn posterwall van Desenio zien. Kijk je mee?

Fotowand op social media

Je kunt de posterwalls ofwel posterwanden niet missen op sociale media. Zeker niet op Pinterest en Instagram! Al meerdere keren ben ik via deze kanalen op de website van Desenio terecht gekomen. Zoveel mooie prints en mogelijke samenstellingen. Zo’n posterwand wil ik ook, dacht ik meteen!

Desenio

Mijn eigen Desenio posterwall

Na veel wikken en wegen – ja, ik heb er maar liefst 4 dagen over gedaan om een keuze te maken – heb ik de posterwand compleet en is de bestelling geplaatst. Wat ik megafijn vind aan Desenio is de mogelijkheid om gebruik te maken van de fotowand-tool. Hierin kun je een samenstelling qua grootte en hoeveelheid posters kiezen. In de tool kun je een interieur kiezen en de posters invullen, zodat je kunt zien of dit in jouw interieur zal passen en of de prints mooi bij elkaar staan. Vervolgens kun je ook nog verschillende omlijstingen selecteren, zodat je kunt zien in welke lijst de prints het mooist uit zullen komen. Wat een mega handige tool! Dit heeft mij echt geholpen.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor een fotowand met 5 verschillende prints. Op de gekozen prints zijn plaatsen te zien waar ik ben geweest of die voor mij symbool staan voor plaatsen waar ik ben geweest. De grootste print is 70 x 100 cm groot (MEGA) en heb ik geplaatst in een koperkleurige lijst van Desenio. Deze grote print heet ‘Pink Tram’. De andere prints zijn: ‘New York Serif’, ‘Route 66 Sign’, ‘Venice Sign’ en ‘Miami Travel’. Voor deze posters heb ik gekozen voor zwarte omlijsting, ook van Desenio. De gekozen prints kleuren ook nog eens fantastisch samen met mijn vazen!

Postermuur

Het samenstellen van posterwanden werkt verslavend

Mijn handige vader heeft alles uitgemeten en op de muur opgehangen. De fotowand is precies zo geworden als ik gekozen had in de fotowand-tool. Ik ben er zo ontzettend blij mee! Deze posterwall maakt mijn werkplek kleurrijk en inspirerend. Ik ben zelfs zo blij met mijn postermuur dat ik daarna meteen een tweede bestelling heb geplaatst met een aantal prints voor in de woonkamer.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *