Budget favorieten | Vazen in het interieur

Vazen Action

Inmiddels ben ik helemaal fan van vazen in het interieur. Er zijn zo veel verschillende soorten! Dat heb je misschien niet door, maar elke vaas doet iets anders voor je interieur. In dit artikel laat ik je mijn budget favorieten zien!

Soorten vazen

Er zijn zó ontzettend veel keuzes als het om vazen gaat. Voor elk interieur is er dan ook wel één te vinden. Er zijn grote, kleine en gekleurde vazen. Verschillende vormen, staand of aan de muur.

Vazen kunnen jouw interieur nét dat extra’s geven. Zeker als je creatief bent, want deze hoeven echt niet alleen met bloemen te staan!

Strak design

Dit is een vrij nieuwe vaas en deze kwam ik korte tijd geleden tegen bij Action. Dit is er een die in vrijwel elk interieur past. Een vrij simpel, niet te opvallend design. Wel erg modern en door de zwarte accenten ook stoer. Deze is dus ook perfect voor bijvoorbeeld en industrieel interieur! Deze kost €3,49.

Action wandvaasjes

Natuurlijke wandvaasjes

Wandvaasjes! Dit vind ik, in het juiste interieur, echt een leuke touch geven. Ik liet deze vaasjes eerder al zien tijdens Project Zolderslaapkamer, maar ze zijn (gelukkig!) nog steeds te koop. Voor een set van 3 van deze wandvaasjes betaal je €3,99. Het houten stuk zorgt voor een echte naturel-look, maar je kunt deze natuurlijk ook verven!

Vaas Home Accents

Absolute favoriete vazen!

Mijn absolute favorieten zijn deze gekleurde vazen met gouden accent. Wat mij betreft is alles perfect: vorm, grootte, kleur, gouden accent én natuurlijk de prijs. Want ook deze koop je gewoon bij Action! De grote variant kost €4,98 en de kleinere variant kost slechts €2,98!

Ze zijn verkrijgbaar in groen, roze en blauw. In mijn ogen zijn dit typisch vazen die in principe verder niks nodig hebben. Als je deze leeg neerzet zijn het nóg prachtige eye-catchers.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *