Woondroom | Sfeervolle en realistische elektrische sfeerhaard

elektrische sfeerhaard

Dekentje, theetje en lekker bij de haard. De haard staat bekend om zijn cosy karakter en sfeervolle toevoeging aan een woonruimte. Met een elektrische sfeerhaard bereik je dit effect op een moderne en gemakkelijke manier!

Een elektrische sfeerhaard

Een openhaard heeft een functionele werking, namelijk verwarmen, maar heeft daarnaast ook een ontzettend knus karakter. Een sfeerhaard daarentegen heeft geen functionele werking. Wel zorgt deze voor een sfeervol effect.

Een elektrische sfeerhaard is dan ook ideaal als je graag een haard wilt, enkel omdat je graag de sfeer en het karakter van een haard in huis wilt brengen. Voor het plaatsen van een sfeerhaard heb je namelijk enkel een stopcontact nodig. Je kunt hem in principe dus plaatsen waar je wilt! Wist je dat er ook elektrische sfeerhaarden zijn met een verwarmingselement? Deze worden dus echt warm, naast het projecteren van vlammen!

Onderdeel van mijn woondroom

Zoals ik in het begin al schreef: dekentje, theetje en lekker bij de haard. Om die reden is een elektrische sfeerhaard zeker onderdeel van mijn woondroom en toekomstige wonen wensenlijstje. Een cinewall met haard lijkt mij fantastisch!

Met een elektrische sfeerhaard creëer je namelijk dezelfde fijne en knusse sfeer die een openhaard met zich meebrengt, maar dan zonder dat je zelf verantwoordelijk bent voor het aanvoeren van hout. Ook hoef je er niet voor te zorgen dat het vuur niet uitdooft. Enkel een druk op knop de afstandsbediening. Zo kun je nóg meer genieten van de warme sfeer!

Het lijkt mij heerlijk om in de toekomst te kunnen genieten naast een sfeerhaard. Zeker in de winter is het natuurlijk heerlijk om deze sfeer in huis te hebben en een verwarmingselement komt dan helemaal tot zijn recht! Oh, wat zou ik dit toch graag willen in de toekomst. De elektrische sfeerhaard maakt zeker onderdeel uit van mijn woondroom!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *