Review | Freeman gel cream mask (calms & softens for glowing skin)

Freeman gel cream mask

Wil jij glowy skin? Het Freeman gel cream mask belooft de huid te kalmeren, te verzachten en daarmee te zorgen voor een heuse glowing skin. Ik review dit product!

Gezichtsverzorging van Freeman

Freeman heeft een heel scala aan verschillende soorten gezichtsmaskers. Voorheen kocht ik dit merk in Amerika, maar tegenwoordig is het ook in Nederland prima verkrijgbaar. Het merk heeft veel maskers for one use only, maar inmiddels heb ik ook de tubes ontdekt!

Freeman gezichtsmasker

Gezichtsmasker in een tube

Freeman heeft ook gezichtsmaskers in een tube. Deze zijn ideaal, dat vind ik tenminste! Doordat het masker in een tube zit kun je jouw masker op een hygiënische manier vaker gebruiken en altijd juist doseren. De tubes hebben behoorlijk veel inhoud (175 ML) en je kunt dus lang doen met jouw favoriete gezichtsmasker. Perfect!

Freeman gezichtsmasker

Freeman Gel Cream Mask – Hydrating glacier water + pink peony

Het hydrating gel cream masker met glacier water en pink peony belooft de huid te kalmeren, te verwachten en te zorgen voor een glowing skin.

Drench your skin and protect from environmental pollutants with this lightweight, leave-on gel cream facial mask. Refreshing Glacier Water replenishes dry skin while soothing Pink Peony, the “queen of flowers,” delicately calms for petal-soft skin.  Perfect for all skin types; no need to rinse.

Wat het masker belooft, dat doet het ook! Ik ben erg onder de indruk van de werking van dit gezichtsmasker. Op dit moment is dit zelfs mijn favoriete masker en wel om de volgende reden: je hoeft het masker niet te verwijderen! Het klinkt misschien lui, maar dit maakt het zoveel makkelijker om vaker een gezichtsmasker aan te brengen! Dit maakt het gebruik zelfs nog makkelijker dan een face sheet mask. Ook heeft het masker een neutrale geur.

Zelf breng ik dit masker het liefst ’s avonds aan, na het reinigen van mijn huid. Omdat het masker dus niet verwijderd hoeft te worden heeft het de hele nacht de tijd om goed in mijn huid te trekken. ’s Ochtends sta ik dan op met glowing skin. Ja, echt!

Freeman gel cream mask

Freeman gezichsmasker

Je kunt wel merken dat ik een echte fan ben van dit masker. Ik heb zelfs al een tweede tube gehaald! Je kunt het volledig in laten trekken dus je hoeft het alleen aan te brengen. Reinigen is niet nodig!

Een tube van 175 ML kost €4,99 en daar kun je vaak mee doen!

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Ik gad deze met fe geur meloen, avocado. Je rook vooral de meloen. Helaas is het niet meer te krijgen. Zelfs als ik op een festival iets te rood geworden was, was de roodheid gewoon weg ’s morgens. Altijd balen als ze iets uit het assortiment halen. Maar nu ik dit lees. Denk ik een goede vervanger gevonden. Dank je wel. Ik ga deze meteen proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *