Review | VEGAN Nature Box body lotion Almond (€1,99 bij Action)

Action Nature Box

Nature Box is een merk met vegan verzorgingsproducten en is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen. Het merk staat bekend om ‘cold pressed oils’ en de gekleurde gerecyclede flessen. Voor een body lotion van dit merk betaal je al snel bijna €5, maar deze ‘almond’-variant van Nature Box body lotion vond ik bij Action voor maar €1,99!

Nature Box: natuurlijke, duurzame en vegan verzorging

Eerder maakte ik al kennis met dit merk. Het merk trok niet zozeer mijn aandacht vanwege het vegan product of de natuurlijke ingrediënten, het was meer de aanbiedingsprijs (€1) bij Etos die het voor mij interessant genoeg maakte om kennis te maken met het product. De prijs bleek later trouwens een drukfout! 😉

Nature Box is een merk met verzorgingsproducten in opvallende gekleurde flessen. De producten zijn vegan en bevatten cold-pressed oils. Het persen zonder extra warmte zou ervoor zorgen dat het goede van de ingrediënten, en tevens de natuurlijk geur en kleur, behouden blijft.

Nature Box bodylotion

Nature Box Almond

Ik gebruikte eerder een shampoo uit de kokoslijn van Nature Box, maar met producten uit de lijn met almond was ik nog niet bekend.

Deze lijn wordt gekenmerkt door de roze flessen. Deze lijn met 100% cold-pressed amandelolie is geschikt voor de gevoelige huid en zorgt voor een milde verzorging hiervan.

Nature box Almond

Nature Box body lotion met amandelolie

Hoewel je gewoonlijk voor een fles body lotion van dit merk al snel bijna €5 betaalt, vond ik de body lotion met amandelolie bij Action voor slechts €1,99! Een koopje dus!

De body lotion met amandelolie draagt een milde en neutrale, alledaagse geur die daardoor ook prima te combineren is met verzorgingsproducten met een andere geur. De body lotion laat zich gemakkelijk verdelen over de huid, maar deze heeft wel eventjes de tijd nodig om in te trekken. Wacht dus zo’n 5 minuten met aankleden na het gebruik van deze lotion.

De body lotion laat een zacht laagje achter op mijn huid en na gebruik voelt mijn huid echt verzorgd aan. Met een prijs van €1,99 bij Action voor een fles met een inhoud van maar liefst 385 ml is deze bodylotion van Nature Box een echte budgettip- en topper!

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Ik ben denk ik te ongeduldig voor bodylotion. Wil na het smeren gelijk mijn kleren aantrekken en inderdaad even in laten trekken is dan toch beter. Maar daar heb ik dan dus geen geduld voor ☹.
    Groetjes Aartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *