Beauty review | Maybelline New York Fit Me foundation

Maybelline Fit Me Foundation

De naam zegt het al: FIT ME. Deze lijn van Maybelline New York bestaat uit heel veel verschillende kleuren waardoor er voor iedereen een juiste teint en fit te vinden is. Wat vind ik van de Maybelline New York Fit Me foundation en zit er een juiste teint voor mijn huidskleur bij?

Maybelline Fit Me

Maybelline Fit Me is een ontzettend uitgebreide collectie en bevat meer dan 30 verschillende kleuren. Hierdoor zou er dus voor iedereen een juiste teint en fit te vinden zijn binnen de collectie. Vaak vallen donkere en extreem lichte huidskleuren buiten de boot, als het om het vinden van de juiste foundation teint gaat. Zo heb ik dat in ieder geval ook ervaren met mijn lichte huidskleur. Foundations zijn al snel te donker voor mij. Ik ben dan ook erg benieuwd naar deze Maybelline foundation.

Maybelline Foundation

Mijn eigen huidskleur

Zelf heb ik een erg lichte huid, met een roodroze ondertoon. Ik heb het dan ook altijd erg moeilijk gevonden om een passende foundation teint te vinden, die het liefst ook nog een beetje betaalbaar is.

Ik vind het sowieso lastig om in te schatten welke teint het beste bij mijn huid past, maar uiteindelijk ben ik gegaan voor de Maybelline Fit Me foundation in de kleur 115 Ivory. Zou deze Maybelline Foundation de juiste ‘fit’ voor mij zijn?

Maybelline Foundation

Resultaat met Fit Me foundation

De foundation flacon is van glas en werkt middels een pompje. Het aanbrengen van de foundation gaat gemakkelijk en voelt fijn aan. De Maybelline New York Fit Me foundation heeft namelijk een prettige vloeibare structuur. Hierdoor kun je de foundation goed verdelen.

Wat ik van de foundation vind? De foundation zorgt voor een goede dekking met een natuurlijke finish. Ik heb een ‘naakte’ foto van mijn gezicht naast een foto geplaatst waar ik de foundation heb gebruikt en mij verder heb opgemaakt met o.a. mascara.

Zoals je misschien wel kunt zien had ik misschien wel nog een kleur lichter kunnen hebben, maar in principe is 115 Ivory ook een prima match. De Maybelline New York Fit Me Foundation is een fijne foundation om mee te werken en geeft een mooi natuurlijk resultaat!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *