NEW IN: Furla handtas met palmbomen

Furla handtas palmbomen

Wauw, deze tas moet ik hebben! Dat is wat ik dacht toen ik de groene Furla tas, uit de nieuwe collectie van het merk, voor het eerst zag. Omdat ik ondertussen best veel tassen heb liet ik er nog een weekje overheen gaan, maar nee: deze Furla handtas kon ik écht niet uit mijn hoofd krijgen!

Mijn Furla tassen

Furla is een van mijn favoriete tassenmerken! Afgelopen jaar liet ik jullie ook al een nieuwe aankoop van het merk zien: een roze Furla Opportunity shopper. Een totaal nieuwe toevoeging aan mijn collectie tassen, die vooral uit meer klassieke modellen en crossbody tassen bestaat. Met name het Furla 1927 crossbody model is mijn favoriet. Deze heb ik dan ook in meerdere kleuren en prints. Het is gewoon een ideale tas! Het model is klassiek, praktisch en op verschillende manieren te dragen.

Furla handtas palmbomen

Furla handtas Opportunity

Terug naar mijn nieuwe tas. De tas die ik moest hebben! Dat is namelijk wederom een Furla shopper. Deze praktische maar luxe tote bag heeft namelijk een prachtig geweven print met palmbomen. En laat ik nou net gek zijn op tassen, het merk Furla én op palmbomen!

De print op de tas is assymetrisch, maar door zijn lichte kleuren en het eenvoudige design van de tas is hij met veel outfits te combineren. Ik zie al meteen een leuke lente outfit voor me met een mooie lichte jeans, witte blouse en deze tas! Ook heeft de tas enkele minimalistische roze accenten – in de bloemen – waardoor hij ook mooi zal combineren met bijvoorbeeld een fuchsia zomerjurk.

Furla shopper Furla opportunity

Tas voor werk en studie

Ben je op zoek naar een fijne tas voor je werk of studie? Kijk dan ook zeker even naar de Furla opportunity tassen. Deze zijn er in verschillende prints en maten: de L tote is ideaal om je laptop, drinkfles en/of studieboeken in mee te nemen. Alles past erin en de tote bag is zeer stevig!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *