Review EOS lippenbalsems | Deze voegde ik toe aan mijn verzameling!

EOS lip balm

Ik gebruik al langere tijd EOS lippenbalsem (en kan je daarmee ook al verklappen dat ik fan ben!). Je hebt ze vast weleens voorbij zien komen, de lippenbalsem in de vorm van een soort eitje. In dit artikel laat ik je de nieuwe EOS lip balms zien die ik eerder dit jaar kocht.

EOS lippenbalsem

Over EOS

EOS is een bedrijf gevestigd in New York en staat voor ‘Evolution Of Smooth’. Dit merk heeft een assortiment aan producten die bijdragen aan smoothness van het lichaam, zoals body- en lipverzorging.

EOS lip balm

EOS lippenbalsem

Een groot deel van de lippenbalsems uit het assortiment is vormgegeven in een ei-vormige container. Je hebt ze vast weleens voorbij zien komen! Lange tijd waren deze lippenbalsems van EOS een heuse hype.

Zelf gebruik ik al lange tijd lippenbalsem van EOS. Tijdens mijn eerste vakantie in Amerika kocht ik een eerste lip balm en dit is al snel uitgelopen op een kleine verzameling. De lip balms van EOS vind ik ontzettend fijn. Deze worden niet getest op dieren en laten een vrij stevig laagje achter op je lippen, iets wat ik persoonlijk fijner vind dan een ontzettend gladde en vettige lippenbalsem. Droge lippen zijn bij mij na eenmaal smeren al verholpen. Deze lippenbalsem is dus ontzettend verzorgend! Naast dat EOS lip balm verzorgend werkt zien de lippenbalsems er ook nog eens ontzettend leuk uit!

In januari was ik weer in de Verenigde Staten en kocht ik een aantal nieuwe producten van Evolution Of Smooth. Daar zijn de producten van EOS beter verkrijgbaar.

New In EOS lip balm

Ik kocht twee losse EOS lip balms en twee setjes uit de Mood Stones-collectie met daarin één ronde lip balm en één gewone lippenbalsem.

Strawberry Peach

‘Strawberry Peach’ is een lip balm voor als je van een fruitige lip balm houdt. Een mix van zoete aardbeien en een vleugje perzik maken deze lippenbalsem zomers zoet!

Mood Stones – Aquamarine Mint en Ruby Citrus

Deze set moodstones bevat een ronde lippenbalsem in ‘Aquamarine Mint’ en een lippenbalsem stick in ‘Ruby Citrus’.

‘Aquamarine Mint’ heeft een mint geur en smaak met een zoete ondertoon. Het ruikt een beetje als die choco-mint stokjes. Delicious! ‘Ruby Citrus’ is een fijne friszoete citrus lip balm en doet mij qua geur subtiel denken aan Lush. Ook een toppertje dus!

Chamomile

EOS lip balm ‘Chamomile’ is een lippenbalsem uitgevoerd in kamille.Deze lippenbalsem smaakt naar thee met een vleugje citroen en is qua geur het meest subtiel. Ik denk dat iedereen deze ‘Chamomile’-lippenbalsem wel kan waarderen!

Mood Stones – Jade Matcha Tea en Rose Quartz

‘Jade Matcha Tea’ (ronde lippenbalsem) vindt ik eerlijk gezegd niet zo bijzonder. Ook deze is vrij neutraal. De geur en smaak zijn wat minder spannend, maar hij doet uiteraard wel zijn werk!

‘Rose Quartz’ is ook een vrij neutrale lippenbalsem met een licht bloemige geur. Een casual EOS lip balm dus!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *