Designeraankoop | Ted Baker tas met bloemenprint

Ted Baker tas

Als vrouw kan ik nooit genoeg tassen hebben. In dit artikel laat ik je mijn Ted Baker tas met bloemenprint zien die ik in januari kocht. Ik zag de tas staan en wist meteen dat ik hem ging kopen!

Ted Baker tas

(Outlet)shopping in Amerika

In januari was ik op reis naar Florida. Daar heb ik onder andere ontzettend veel gewinkeld. Een van de dingen die hoog op het ’to buy’-lijstje stond was een mooie merktas. Dat wilde ik namelijk al langer.

Tijdens een dagje outletshopping trok deze tas vanuit de etalage meteen mijn aandacht. Ik liep naar binnen en wist meteen dat ik hem ging kopen. Dat heb ik dus ook gedaan!

Ted Baker tas

Ted Baker tas: Bloemenprint

Ted Baker is een merk dat ik ontzettend mooi vind. Bij mij staat het merk Ted Baker vooral bekend om de vaak mooie bloemenprints, dé strik en de gedetailleerde afwerkingen aan de producten. Deze tas ik hélemaal op het zogenaamde lijf van A lot like LOT. geschreven. Zoet, licht, vrouwelijk en flirty én met een flinke roze touch!

Allereerst wil ik zeggen dat het formaat van deze tas echt perfect is! Niet te groot, niet te klein, maar een echte midi-bag. Essentials passen er dus prima in!

De tas heeft een leerachtige look- en structuur, maar is níet van leer. De tas is luxe afgewerkt en is voorzien van roségouden hardware. Zo heeft deze een mooie ketting waarmee je de tas aan de schouder of crossbody kunt dragen. Daarnaast is de tas aan de voorzijde voorzien van een roségouden strik. Een prachtig detail! De strik is kenmerkend voor het merk Ted Baker.

Ted Baker tas

Tas met bloemenprint stylen

Ik ben ontzettend blij met deze designeraankoop. De tas is ontzettend mooi en ik weet zeker dat ik deze tas vaak zal dragen.

Wat mij betreft is de perfecte styling bij deze tas een lichte outfit met touch of denim. Op de foto’s draag ik een jeans met een blouse van 100% katoen. De Ted baker tas met bloemenprint krijgt bij deze outfit precies de aandacht die het verdient!

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Wat een super gave aankoop. En bij een “simpele” witte blouse en mooie spijkerbroek combineert hij perfect en krijgt hij alle aandacht die het verdiend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *