Gepersonaliseerd moederdagcadeau van Kaya Sieraden

gepersonaliseerd moederdagcadeau

Vergeet je niet dat het al bijna Moederdag is? Zondag 8 mei is het namelijk zo ver! De dag waarop wij alle lieve mama’s extra in het zonnetje zetten en onze waardering naar haar uitspreken. Vaak doen we dit met een lief cadeau. Ik heb leuke tips voor een gepersonaliseerd moederdagcadeau die ik graag met je deel!

Gepersonaliseerd cadeau voor Moederdag

Zelf vind ik persoonlijke cadeaus het leukst om te geven op dagen zoals Moederdag. Een persoonlijk cadeau voor Moederdag geeft een extra betekenis aan het cadeau en zo is het extra bijzonder. Een persoonlijk cadeau kan iets zijn wat jij speciaal zelf voor mama maakt, maar het kan ook een mooi gepersonaliseerd cadeau zijn. Bij Kaya Sieraden kun je veel mooie personaliseerbare cadeaus kopen!

Sleutelhanger met tekst cadeau voor moederdag

Sleutelhanger met tekst

Heb je al weleens aan een sleutelhanger gedacht om cadeau te geven? Sleutels neemt men altijd en overal mee naar toe. Een sleutelhanger wordt dus vaak gezien door moeders en zal haar er keer op keer opnieuw aan herinneren dat je haar waardeert. Een gepersonaliseerde sleutelhanger is dus echt wel een mooi cadeau!

Bij Kaya Sieraden heb je de keuze uit verschillende leren sleutelhangers, in verschillende kleuren. Ik heb voor mijn mama voor de donkerroze hartjes sleutelhanger met naam gekozen en koos daarbij voor een gravure met ‘mama’.

Armband graveren

Gepersonaliseerd moederdagcadeau: Armband met gravure

Bij Kaya Sieraden vind je de zogeheten slavenarmband in het assortiment. Bangles verkrijgbaar in zilverkleur, goud en roségoud die je kunt laten graveren. Je kunt kiezen voor een tekst en lettertype naar keuze. Ook kun je kiezen voor Moeder Dochter set of een bangle met coördinaten. De gravure kun je aan de buiten- of binnenkant laten plaatsen. Het is hierbij leuk om te kiezen voor coördinaten van een plek die voor jou en je moeder belangrijk of bijzonder is, zoals de plek waar je bent geboren of de coördinaten van jullie favoriete vakantieplek!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *