Mijn nieuwe subtiele sieraden van Kaya Sieraden

Gepersonaliseerde sieraden Kaya Sieraden

Minimalistisch, gedetailleerd en in een mooie gouden kleur. Dat zijn mijn nieuwe sieraden van het merk Kaya Sieraden gemaakt van 925 sterling zilver met een gold plating. Ik vertel je graag meer over Kaya Sieraden, de mogelijkheden voor gepersonaliseerde sieraden en mijn nieuwe items!

Over Kaya Sieraden en gepersonaliseerde sieraden

Bij Kaya Sieraden vind je mooie sieraden voor bijzondere momenten. De sieraden zijn personaliseerbaar of staan symbool voor een speciale gebeurtenis in het leven. Zo zijn er sieraden die gepersonaliseerd kunnen worden met een naam, datum en zelfs vingerafdruk. Zo kunnen dierbaren altijd dichtbij worden gedragen en leg je speciale momenten vast. Gepersonaliseerde sieraden zijn leuk om cadeau te geven en bijzonder om te krijgen. Een naamketting of vriendschapsketting is bijvoorbeeld een mooi en persoonlijk sieraad om aan iemand cadeau te doen.

De sieraden van Kaya Sieraden zijn verkrijgbaar in 925 sterling silver of een basis hiervan met een goudkleurige- of roségouden coating.

Gepersonaliseerde sieraden Kaya Sieraden

Ring ‘Flowers’

Kaya Sieraden verkoopt verschillende mooie ringen. Ring ‘Flowers’ sprak mij meteen aan. Het is een dunne ring met daarop meerdere bloemen. Sierlijk maar subtiel en daardoor met elke outfit te combineren! De details zijn echt mooi en ik houd enorm van bloemen. De perfecte ring voor mij dus!

Ring ‘Flowers’ is verkrijgbaar als 925 sterling zilveren ring en in een vergulde optie, met een basis van 925 sterling zilver in combinatie met een gold plating. Ik draag voornamelijk gouden sieraden en andere accessoires en dus koos ik voor de laatste optie. Zo past alles bij elkaar!

De zilveren ring wordt geleverd in een luxe sieradendoosje, samen met een zilverpoetsdoekje. Zo is het meteen mooi verpakt als cadeautje voor jezelf of een ander!

Gepersonaliseerde sieraden Kaya Sieraden

Oorringen ‘Flower garden’

Ik vind het leuk om sieraden te dragen die bij elkaar passen. Nu is de ring zo subtiel dat hij eigenlijk met alle andere goudkleurige sieraden te combineren is. Toch wilde ik graag de bijpassende oorbellen hebben toen ik zag dat deze er waren: de oorringen ‘Flower garden’.

Deze oorbellen hebben ook een basis van 925 sterling zilver en hebben daaroverheen een gold plating zodat ze de gouden kleur krijgen. Ook de oorbellen worden geleverd in een mooi doosje met een poetsdoekje om je sieraden schoon te houden.

De ‘Flower garden’ oorbellen hebben dezelfde mooie bloemen als de ring en daardoor is het een mooie subtiele set om samen te dragen. Ze geven een leuke extra touch aan je outfit!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *