Foute kersttruien | Nog zo’n guilty pleasure voor de feestdagen

Kersttrui kopen

Stiekem zijn er best wel wat guilty pleasures die samenhangen met de feestdagen, denk ik zo. Het leuk vinden van kersttruien is er één van. Vandaag deel ik mijn tip voor de leukste kersttrui!

Guilty pleasures tijdens de feestdagen

Toen ik erover na ging denken bleken er meer guilty pleasures gelinkt te zijn aan de feestdagen. Eerder schreef ik al over kerstfilms kijken. Iets waar ik een haat-liefde verhouding mee heb. Naar mijn idee zijn alle kerstfilms slecht, maar blijven ze rondom de feestdagenperiode toch leuk om te kijken.

Een andere guilty pleasure van mij is kerstmuziek. Al jaren is het Christmas album van GLEE favoriet. Heerlijk, haha!

En dan nu, heerlijke kersttruien. Stiekem zijn deze altijd een beetje fout, toch? 😉

Kerstsokken

De leukste kersttrui

Kersttruien horen bij Kerst! Heerlijk warme truien met stiekem nogal foute prints. Een echte guilty pleasure, want hoewel ze vaak als fout gezien worden genieten we er stiekem toch van! 😉

Bij Kersttrui.com vind je de leukste foute kersttruien! Er is voor ieder wat wils. Een kersttrui is natuurlijk ook ontzettend leuk om cadeau te geven! En wat dacht je van kerstsokken? Ik ben er stiekem verliefd op geworden. De kerstsokken ‘On The Nice List’ zijn zó leuk!

De truien zijn gemaakt van acryl en hebben een normale pasvorm. De maten XS t/m XXXL zijn verkrijgbaar. Zelf ben ik fan van kersttruien in klassieke kerstkleuren, maar er zijn ook andere opties om uit te kiezen voor jouw outfit voor de feestdagen. Mijn favoriete kersttrui uit het assortiment? Dat is ‘Kerst Rood’. Wat is jouw favoriet?Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *