Persoonlijk | Groot nieuws! Een eigen woning + meer leuks!

Eigen woning

JAAAAA! Eindelijk mag ik het zeggen. Sinds 1 december heb ik de sleutels van de woning. Ik ga het ouderlijk huis verlaten en op mijzelf wonen! + nog meer leuks in januari.

Het Huis Uit

Het is geen geheim dat ik al lange tijd op zoek ben naar een eigen woning. Januari 2018 schreef ik het eerste artikel in de rubriek ‘Het Huis Uit’. Helaas ging dit door omstandigheden niet door, maar 23 november 2019 schreef ik een korte personal update en deelde ik dat er groot nieuws aan zou komen. 1 december was het zover en kreeg ik de sleutels! IK GA VERHUIZEN!

Inmiddels is de woning helemaal gepoetst en is het tijd om aan de slag te gaan met het interieur en al mijn spullen te verhuizen. Ik kan niet wachten! Op de kanalen van A lot like LOT. kun je de komende tijd dan ook veel over de verhuizing verwachten, maar ook ga ik mij meer richten op wonen en interieur.

Nog meer nieuws!

En ik heb, denk ik, nog meer leuk nieuws voor jullie. Althans, ikzelf vind het altijd leuk om dit soort content te bekijken en lezen! In januari ga ik terug naar Florida, Verenigde Staten! Dit keer gaan we naast winkelen ook meer plekken bezoeken. Ik zal dan ook veel toffe dingen met jullie gaan delen. Uiteraard shoplogs, maar ook tips voor als je zelf een keer naar die omgeving gaat!

Ik kan niet wachten op al het leuks wat komen gaat! De verhuizing én een fijne vakantie. Ik zal jullie op de hoogte houden!Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *