Woodwick Coastal Sunset review | Woodwick kaars met houten lont

Woodwick Coastal Sunset

De kaarsen van Woodwick hebben een houten lont, waardoor deze een gezellig knisperend geluid maakt. Zo krijgt het branden van een kaars nog meer karakter! Ik ben een groot liefhebber van Woodwick kaarsen en in dit artikel review ik de luxe Woodwick kaars met houten lont Coastal Sunset.

Woodwick geurkaarsen

In 2018 schreef ik al een artikel over kaarsen van Woodwick waarin ook Coastal Sunset al aan bod kwam. Dit is een veelgelezen artikel op de blog. Omdat 2018 al even achter ons ligt én de kaarsen een uitgebreidere review verdienen leek het mij leuk om een nieuw artikel te wijden aan dit merk.

Woodwick is een merk met een uitgebreid assortiment aan geurkaarsen. Er is veel variatie in geur en de kaarsen zijn van luxe kwaliteit. De kaarsen van dit merk staan vooral bekend om hun houten lont, welke zorgt voor een knisperend geluid tijdens het branden. Heel knus!

Woodwick kaars met houten lont

Coastal Sunset

Een van de Woodwick kaarsen die ik heb is Coastal Sunset: een zomerse geurkaars die je meeneemt naar de kust. Het is een combinatie van zonovergoten bloesems, zoete kokos en zilte zeelucht. Kokos vind ik altijd lekker, maar de geur van deze Woodwick Coastal Sunset kaars is echt goddelijk!

Coastal Sunset is een geurkaars die je eigen het hele jaar door en tijdens elke gelegenheid kan branden. Het bloemige maakt het een heerlijke lentegeur, de zeelucht maakt het een fijne geur om te branden nadat je hebt schoongemaakt en het kokos geeft de geur van de kaars een warme deken voor een frisse zomeravond of een regenachtige zondag. De heerlijke geur zal je humeur zeker weten opbeuren!

Woodwick geurkaarsen

Woodwick kaars met houten lont branden

Woodwick maakt kaarsen met houten lont. Tijdens het branden zorgt de houten lont voor een knisperend geluid, wat het branden van de geurkaarsen echt naar een hoger niveau tilt. Dit klinkt zo gezellig en knus!

De Woodwick mini candle heeft ongeveer 20 branduren, de medium candle heeft ongeveer 60 branduren en de Woodwick large kaars met houten lont heeft zelfs 130 branduren!

Lees ook: tips voor het branden van een geurkaars

De kaarsen van Woodwick zijn niet heel goedkoop, maar gezien de kwaliteit van de geurafgifte en het aantal branduren is er wat mij betreft sprake van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *