Foto af laten drukken? Dit zijn originele fotocadeaus

Originele fotocadeaus

Met foto’s geef je dierbare herinneringen een mooie plek in huis. Zoek je een mooi, bijzonder en persoonlijk cadeau? Dan zou je kunnen denken aan het geven van fotocadeaus. Er zijn heel veel leuke fotoproducten waarop je jouw mooiste herinneringen, geliefde huisdieren of dierbare familie tot hun recht kunt laten komen.

De leukste fotocadeaus

Foto’s in huis? Dat kan tegenwoordig op veel verschillende manieren. Hoewel een afgedrukte foto in een mooi fotolijstje nog altijd niet misstaat zijn er ook veel andere leuke opties. Veel fotoproducten zijn ook erg leuk om cadeau te geven, zo maak je een herinnering tastbaar. Ik zet de leukste fotocadeaus voor je op een rij!

Foto op canvas

Deken bedrukken met eigen foto

Hoe leuk is het om een deken te laten bedrukken met een eigen foto? Dit kan op verschillende maten dekens. Een lekker warm cadeautje! Zelf liet ik een foto drukken op een dekentje van 100 x 70 cm. Ik koos voor een mooie foto van mijn lieve cavia. Hij vind het heerlijk om onder een dekentje bij me te liggen en nu heeft hij zijn eigen! Té leuk! Het dekentje is echt heel zacht dus ik zal er zeker bij kruipen.

Foto op canvas

Je kunt ervoor kiezen om je mooiste foto’s af te laten drukken op canvas. Dit geeft levensechte kleuren en een scherpe fotoafdruk die je een mooie plek in huis kan geven. Een foto op canvas in groot formaat hangt bijvoorbeeld prachtig boven de eettafel!

Originele fotocadeau foto op acryl

Acrylblok met 3D effect

MIXBLOX zijn kleine acrylblokken met een afmeting van 5 x 5 cm. Doordat de foto achter het dikke acrylglas is geplaatst geeft dit een 3D effect. Dit heeft dus een enorm leuk effect op de foto’s! Ik bestelde een MIXBLOX met een foto van mijn huisdier: een close-up met veel detail. Hierbij komt het 3D effect helemaal tot zijn recht! De MIXBLOX is echt een leuke kleine accessoire om bijvoorbeeld een mooie plek te geven op het bureau.

Meer leuke fotocadeaus

Er zijn nog veel meer leuke fotoproducten om jouw foto op af te drukken. Zo kun je kiezen uit veel verschillende materialen, zoals papier, hout, canvas, aluminium en acryl. Ook kun je kiezen voor verschillende producten. Maak een fotoboek als aandenken aan je droomreis of geef een muismat met foto cadeau aan iemand met een nieuwe baan! Je kunt zelfs kiezen voor het afdrukken van een foto op stof, zoals een deken of kussen. Dat is ook meteen een erg leuk cadeau voor een housewarming!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *