Dit zijn de beste Iphones van dit moment

Beste iPhones van dit moment

Ben je al jaren blij met Apple, maar ben je wel toe aan een nieuwe iPhone? Dan ben je vast op zoek naar de beste iPhones van dit moment. Ieder jaar in september kondigt Apple haar nieuwste smartphones aan. Daardoor kun je – als je wilt – ieder jaar een nieuwe smartphone kopen. Maar je bent al snel gebonden aan duurdere modellen die beginnen vanaf 1000 euro. Toch zijn er ook goedkopere manieren om aan een nieuwe iPhone te komen.

Top 3 beste iPhones van dit moment

De beste iPhone telefoons van dit moment zijn natuurlijk de zogenaamde vlaggenschiptoestellen. Dit zijn de toestellen die Apple het liefst aan je verkoopt. Het gaat daarbij altijd om het nieuwste model. Inmiddels zijn we aanbeland bij de iPhone 13, maar er zijn ook goedkopere modellen, als je bereid bent om een minder goede iPhone te gebruiken.

iPhone 13 Pro Max

Met stip op nummer één: de iPhone 13 Pro Max. Alles aan dit model is dan ook echt ‘max’. Bijvoorbeeld het scherm van 6,7 inch. Dat is niet voor iedere broekzak even handig. Bovendien kun je kiezen voor heel wat opslag vanaf 128 GB minimaal tot maar liefst 1 TB maximaal. Zo hoef je nooit meer foto’s of video’s te verwijderen. De batterij gaat ook lang mee; maar liefst 28 uur op één laadbeurt.

Apple heeft haar nieuwste chip gebruikt voor dit model. Bovendien heeft het scherm een verversingssnelheid van 120 Hz, waardoor beelden een stuk vloeiender bewegen. Handig als je bijvoorbeeld door een website scrolt. De camera’s zijn extra goed met 3x 12 megapixel aan de achterkant en 12 megapixel aan de voorkant als selfiecamera. Maar zoals gezegd is alles ‘max’ aan dit toestel. Dus ook de prijs. Het goedkoopste model kost meer dan een whopping 1250 euro. Daarmee is dit model zeker niet voor iedere portemonnee!

iPhone 12 Mini

Met een kleiner formaat smartphone kun je altijd geld besparen als het om Apple producten gaat. Daarnaast is de iPhone 13 in verhouding tot de iPhone 12 niet ontzettend veel beter. Je moet weliswaar het snellere scherm missen, maar verder is er weinig veranderd. De iPhone 12 Mini is een stuk kleiner, maar ook betaalbaarder. Dit model heeft 4GB werkgeheugen, terwijl het model hierboven 6GB werkgeheugen heeft. Verder begint de opslag bij 64GB en kun je maximaal voor 256GB kiezen. Dat is niet handig als je veel films en foto’s op je smartphone hebt.

Verder moet je het doen met twee keer 12 megapixel camera’s aan de achterkant van het toestel en één 12 megapixel selfiecamera aan de voorkant. Voordeel van dit toestel is wel dat je het model met één hand kunt bedienen. Je levert behoorlijk in op batterijduur. Daarvoor krijg je wel een kleiner ontwerp en een fantastisch scherm terug. En de prijs is met zo’n 600 tot 700 euro ook een stuk vriendelijker.

iPhone SE 2022

Wil je een iPhone 13, maar dan minder betalen en genoegen nemen met een verouderd ontwerp? Dan is de iPhone SE 2022 misschien wel het overwegen waard. Dit is het zogenaamde instapmodel, waardoor er wel een paar dingen zijn waar je rekening mee moet houden. Het model kwam in maart 2022 uit en is daarmee relatief nieuw. Met een scherm van 4,7 inch LCD is het beeldscherm een stuk kleiner en van minder goede kwaliteit. Dit model is dan ook vooral bedoeld voor mensen die een betaalbare iPhone willen. De iPhone 13 serie heeft geen thuisknop en heeft een inkeping in het scherm. Bij de iPhone SE 2022 is dit nog steeds niet het geval. De thuisknop is aanwezig en het beeldscherm is een stuk kleiner door de grote randen.

Je kunt dit model als nieuwe smartphone kopen in drie soorten kleuren: middernacht, sterrenlicht en rood. Dit model heeft 4GB werkgeheugen en je kunt kiezen voor een opslag tussen de 64GB en 256 GB. Uiteraard ondersteunt dit model wel al 5G en kunt je het model draadloos opladen. Net als de iPhone SE 2020 heeft ook dit model True Tone, die zich aanpast aan bijvoorbeeld zonlicht.

Verder lever je voor een lagere prijs ook in op camerakwaliteit. Er is maar één enkele camera van 12 megapixel aan de achterkant. Aan de voorkant is ook maar één selfiecamera te bekennen.

De komende jaren blijft Apple software-updates voor dit model uitbrengen, zodat je altijd bij de tijd bent en goed beschermd tegen lekken en andere problemen. Dit is het goedkoopste meest recente model van Apple met een prijs vanaf zo’n 500 euro.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *