Nieuwe telefoon | Samsung Galaxy A71 met toffe camera opties!

Samsung Galaxy A71

Door het massale thuisblijven gebruikte ik mijn telefoon nóg meer. Hierdoor ging ik mij ook meer storen aan het feit dat deze niet meer optimaal werkte en realiseerde ik mij dat het toch wel echt tijd werd voor een nieuwe smartphone. Die heb ik dus gekocht! Mijn keuze is gevallen op een Samsung Galaxy A71.

Eerder had ik…

Tot in het begin van het quarantaine leven had ik een Huawei P10 Lite. Daar heb ik veel plezier aan gehad, maar ik merkte dat ik mij er toch wel aan ging storen. De opslag zat telkens vol, hij was langzaam en snel leeg, de camera was niet top en regelmatig gaf hij niet thuis. Tijd voor een nieuwe smartphone dus!

Samsung Galaxy A71

Nieuwe smartphone: Samsung Galaxy A71

Een smartphone van het merk Samsung heb ik nooit eerder gehad. Ik droomde al een tijdje weg bij de Samsung Galaxy S20. Die wordt ook uitgevoerd in het roze, maar helaas is die ietwat boven budget! Mijn moeder kocht echter de Samsung Galaxy A71 en dat deed mijn interesse opwekken. Inmiddels heb ik deze smartphone zelf dan ook aangeschaft!

De Samsung Galaxy A71 heeft een groot (6.7 inch) scherm met hoge resolutie maar ligt met zijn grootte nog steeds fijn in de hand. Ook heeft hij een grote accu en laadt hij snel op. Na het opladen gaat ‘ie bij mij ongeveer 2 hele dagen mee! Dat vind ik echt top.

Samsung Galaxy A71

Camera van de Samsung Galaxy A71

Voor mij is de camera waarschijnlijk het belangrijkste aan een smartphone. De Samsung Galaxy A71 beschikt, naast de selfie camera, over vier lenzen. Hierdoor kun je in verschillende situaties gemakkelijk mooie foto’s maken. Zowel van dichtbij als veraf. Ook kun je bij bijvoorbeeld een potret focus leggen op de persoon en dan is de achtergrond vervaagd. Er zijn ook veel leuke en fijne instellingen! Ik heb dus voordat ik de aanschaf deed mogen spelen met de Samsung Galaxy A71 van mijn moeder en ik was ontzettend tevreden over de camera! Daarom ben ik overstag gegaan en ben ik nu zelf in het blije bezit van een witte Samsung Galaxy A71!

Mijn mobiel abonnement

Omdat ik een lopend abonnement heb en had waar ik tevreden over ben kocht ik mijn nieuwe smartphone los. Zo heb ik ook geen maandelijkse extra lasten. Ik heb een abonnement met weinig belminuten en sms. Dat gebruik ik namelijk bijna nooit, behalve in nood (ofwel, wanneer er geen internetverbinding is). Buiten de deur gebruik ik altijd data, dus een internetbundel met veel GB is voor mij belangrijk. Toen mijn nieuwe Samsung smartphone bezorgd werd deed ik mijn oude sim-kaartje met mobiel abonnement erin, plaatste ik mijn telefoon in een hoesje en ik was meteen ready to go!

Ik heb ‘m inmiddels alweer eventjes in gebruik en ik ben er nog steeds erg blij mee! De groothoeklens is trouwens ook een leuke extra! Hierdoor kun je veel meer op één foto zetten!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *