NEW IN | Ik kocht een aantal nieuwe woonaccessoires (o.a. trend ‘faces’)

Nieuwe Woonaccessoires Struisvogel Action

Ik heb enorme last van interieurkriebels. Inmiddels heb ik dan ook een aantal nieuwe woonaccessoires gekocht. In dit artikel laat ik je graag mijn nieuwste aanwinsten zien!

Aan de slag met interieur

Het thuisblijven in combinatie met de zon zorgt ervoor dat ik enorme zin heb om aan de slag te gaan met het interieur. Eerder wijdde ik al een blogartikel aan deze interieurkriebels.

Ondertussen heb ik een aantal nieuwe woonaccessoires gekocht om vast een frisse nieuwe vibe door mijn interieur te blazen!

Kussen kwantum

Nieuwe woonaccessoires

Ik kocht dus een aantal nieuwe woonaccessoires, bij drie bekende (woon)winkels.

Sierkussen met faces (€8)

Bij Kwantum kocht ik dit kussen met gezichtjes erop. Ik vind deze trend van gezichten uit zwarte lijnen zo ontzettend gaaf!

Ik zag dit kussen eerder al eens liggen maar heb hem toen niet gekocht. Daar kreeg ik spijt van en dus ging ik een paar weken later terug in de hoop dat er nog één zou zijn. Gelukkig was dat zo en kon ik dit kussen alsnog meenemen voor de prijs van €8! Ik ben sowieso dol op sierkussens en wissel deze graag af. Inmiddels heb ik dan ook een redelijke verzameling!

Gouden struisvogel decoratie (€2,99)

Ik heb nog zo’n toffe interieurtopper! Sommige zullen het misschien wat kitscherig vinden, het moet namelijk wel je smaak zijn. Maar ik ben superblij met deze budgetvondst! Dit gouden struisvogel beeldje komt namelijk bij Action vandaan en kun je scoren voor slechts €2,99! Ze hebben de laatste tijd regelmatig leuke gouden home deco items bij de Action. Dus als goud jouw kleur is dan raad ik je aan om hier zeker eens naar te kijken bij Action.

Bloempotten ‘Dame’ (€6,99 – €8,99)

Ja, ik zei het al: ik ben fan van deze trend! Ik werd dan ook meteen helemaal enthousiast toen ik deze bloempotten bij LeenBakker zag.

Deze bloempotten dragen de naam ‘Dame’ en zijn 12,5 cm en 17,5 cm hoog. Naast bloempot zijn ze ook leuk als kleine vaas of pennenbak! Ze kosten trouwens €6,99 en €8,99. Hoewel dit in mijn ogen geen echt ‘prikkie’ is kon ik ze absoluut niet laten staan. In mijn ogen zijn deze keramieken potten het geld absoluut waard! Ik ben nog aan het denken over welke invulling ik ze ga geven in mijn interieur!

Bloempot Dame Leenbakker

Nog niet uitgewinkeld…

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe woonaccessoires! Het zijn mooie toevoegingen aan mijn interieur en ik vind het leuk om er een mooie plek voor te zoeken in mijn woning. Ik ben echter nog niet uitgewinkeld: de interieurkriebels blijven en sowieso is online shopping een fijn tijdsverdrijf in deze ietwat vreemde tijd!

Ik heb dan ook zo’n vermoeden dat jullie de komende tijd nog flink wat meer omtrent wonen en interieur voorbij zullen zien komen!

Misschien vind je dit ook interessant

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *