NEW IN | Mijn eerste Buddha To Buddha sieraden (armband én oorbellen)

Buddha To Buddha Katja

Ik vind sieraden fantastisch. Met de juiste sieraden geef je onmiddelijk een extra touch aan jouw look. Uit een soort van luiheid draag ik eigenlijk niet vaak genoeg sieraden, terwijl ik het wel ontzettend tof vind! Ik laat je graag mijn nieuwste sieraden zien: mijn eerste sieraden van het merk Buddha To Buddha!

Buddha To Buddha Katja

Buddha To Buddha armband – Katja XS

Een mooie armband had ik eigenlijk helemaal niet. Toch combineren sommige outfits het mooist met een armband. Een mooie accessoire om je pols oogt zó luxe!

Een van mijn nieuwste aanwinsten is dan ook een zilveren armband van het merk Buddha To Buddha. Uiteindelijk viel mijn keuze op armband Katja XS. Bij deze armband zijn de schakels in een rond patroon gekoppeld, waardoor deze armband een unieke uitstraling heeft! Het heeft iets weg van een sierlijk subtiel touw. Door de oxidatie (zwarte accenten) in de armband is deze zowel stoer als sierlijk en vrouwelijk te combineren!

De armband is gemaakt uit zilver. Ik hoop er dan ook lang plezier van te hebben. Zelf draag ik een maat 19. De armband is echt prachtig!

Buddha To Buddha Katja

Én mooie oorringen: Katja Mix

Oorbellen zijn misschien wel mijn favoriete sieraden omdat ik ze het makkelijkst te combineren vindt. Mooie zilveren oorringen van goede kwaliteit (geen alie-express) had ik nog niet, want tot op heden bestond mijn oorbellen collectie eigenlijk alleen uit goudkleurige items.

Ook daar moest eens verandering in komen. Een paar mooie zilveren oorringen lijkt mij namelijk ontzettend leuk om te combineren met sommige zomerse outfits!

Ik ben dan ook op zoek gegaan naar een mooi paar oorbellen en heb uiteindelijk gekozen voor de Katja Mix oorbellen, ook van het merk Buddha To Buddha. Deze combineren namelijk ook perfect met de armband. Dat vind ik wel zo leuk, want dan kan ik de sieraden apart dragen maar weet ik ook dat ze mooi bij elkaar te dragen zijn. Geen excuus dus om de sieraden maar in de la van het MICKE bureau in mijn makeup corner te laten liggen. Ze zijn makkelijk te combineren!

Ook de oorringen zijn gemaakt uit 925 zilver. Je merkt meteen aan uitstraling en feeling dat deze oorringen van mooie kwaliteit zijn. De Katja Mix oorbellen kosten €79. Dat heb ik wel over voor deze toffe oorbellen!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *