Review Lady Speed Stick deodorant | over de beste deodorant ooit!

Lady Speed Stick

In dit artikel ga ik je meer vertellen over de beste deodorant ooit! Zo, dan weet je alvast wat voor een ‘review’ het gaat worden. Ik ben altijd moeilijk geweest wat betreft deodorant maar sinds ik kennis heb gemaakt met Lady Speed Stick zijn alle problemen verleden tijd. Lees mee!

Ik en deodorant

Vervelend genoeg kamp ik met een aspect dat het vinden van een goede deodorant erg lastig maakt. Ik ben namelijk extreem gevoelig voor geur én structuur. Daardoor kan ik soms helemaal naar worden van een bepaalde deodorant.

Lady Speed Stick

Tijdens mijn eerste reis in Amerika ging ik op zoek naar Lady Speed Stick. Volgens mij hoorde ik voor het eerste over deze deodorant bij Mascha van Beautygloss. Anyways, ik vond de deodorant en nam er één mee. Later die vakantie heb ik meteen een voorraadje gehaald om mee naar Nederland te nemen en sinds de kennismaking met deze deodorant kan ik niet meer zonder deze deodorant!

Lady Speed Stick

Lady Speed Stick Deodorant

De Lady Speed Stick deodorant heeft een paarse verpakking. Het merkt claimt natte plekken te verminderen, geen witte vlekken achter te laten en daarnaast natuurlijk zijn werk als deodorant te doen. Daarnaast werkt deze deodorant waarschijnlijk net even anders dan je gewend bent.

Lady Speed Stick is, zoals de naam al verklapt, een deodorant in stick-vorm. Zelf heb ik deze in de geuren ‘Powder Fresh’, ‘Wild Freesia’ en ‘Shower Fresh’. De verpakking heeft een draaiwieltje. Als je daaraan draait komt de deodorant naar boven en kun je deze gebruiken. Het is een andere vorm van deodorant dan dat je waarschijnlijk gewend bent en daardoor zal het aanbrengen wennen zijn. De stick heeft een vrij droge structuur, maar persoonlijk vind ik dit absoluut niet storend en vind ik hem gemakkelijk aan te brengen onder de oksel.

Lady Speed Stick

Waarom ik fan ben van deze deodorant

Zoals je in het begin van het artikel al kon lezen is Lady Speed Stick wat mij betreft de beste deodorant ooit. Zelfs bij een vochtig klimaat en 30+ graden Celsius in Florida beschermt deze deodorant mij tegen zweetgeuren. Het is dus óók een aanrader voor jonge kinderen die naar zweet ruiken. Door de drogere structuur van deze deodorant in stick-vorm gaat het inderdaad natte plekken tegen. Daarnaast zijn de geuren lekker fris, maar daarnaast absoluut niet sterk aanwezig. Wél gaat het heel sterk nare geurtjes tegen, want daar heb ik geen last meer van. En dat terwijl ik toch wel flink kan transpireren!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *