Kruidvat Soul Secrets shower foam review

Kruidvat Soul Secrets shower foam review

Soul Secrets is een productlijn van Kruidvat met fijne en betaalbare lichaamsverzorging in drie verschillende geuren. Deze lijn is vernieuwd en dat leek mij een mooie gelegenheid om eens een aantal producten uit te proberen. Ontdek samen met mij de Kruidvat Soul Secrets shower foam!

Kruidvat Soul Secrets

Soul Secrets is een productlijn van Kruidvat met verschillende fijne verzorgingsproducten. Zo bevat de collectie badolie, scrub, douchegel, badschuim, douchemilk, bodyspray en douche foam. De collectie is verdeeld in drie verschillende geurlijnen:

  • Love
  • Energy
  • Balance

De prijzen van de producten variëren van €2,99 tot €4,99. Heel betaalbaar dus en door de vrolijke verpakkingen ook leuk om cadeau te geven! Ik kocht de Soul Secrets shower foam in de drie verschillende verkrijgbare geuren.

Kruidvat Soul Secrets

Love Soul Secrets shower foam

De geurlijn ‘love’ herken je aan de roze verpakkingen. Dit zegt Kruidvat zelf over de Love shower foam:

De Soul Secrets Love Shower Foam vult je met liefde door de lichtzoete geur van açaibessen en maracuja-olie.

Ik kan mij goed herkennen in deze omschrijving. Ik zou mezelf niet zijn als mijn aandacht niet al werd getrokken door de roze verpakking, maar ik vind de shower foam ook fijn in gebruik. De geur omschrijf ook ik als lichtzoet. Zoet, maar niet te aanwezig. Gewoon een fijne geur om je door te laten omhelzen onder de douche.

Energy Soul Secrets shower foam

Op zoek naar een beetje extra energy? Dan is de Soul Secrets energy shower foam wellicht iets voor jou.

De Soul Secrets Energy shower foam versterkt je positieve energie. Het doucheschuim is heerlijk fris met een vleugje gember en verbena.

Dit is echt een heerlijke feel good geur. Perfect als je wel een opkikker kunt gebruiken. Stap onder de douche met Energy shower foam en je komt weer helemaal goed in je energie onder de douche uit. Heerlijk om hiermee je dag te beginnen!

Kruidvat Soul Secrets shower foam review

Balance Soul Secrets shower foam

Soul Secrets Balance was voorheen Wisdom of India, waar ik toen al kennis mee maakte. Nu is het dus Balance geworden!

De Soul Secrets Balance Shower Foam brengt je in evenwicht door de zachte geur van witte lotusbloem en sesamolie.

Zelf vind ik dit echt een fijne geur om mee tot rust te komen na een lange dag. Het is een zachte geur waarmee je echt weer in balans komt. Soul Secrets Balance is mijn persoonlijke favoriet!

De Soul Secrets shower foam is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,99.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *