Artist Aqua vloeibare waterverf review

Artist Aqua vloeibare waterverf van Action

Ik vind pastelkleuren leuk! En daarom kon ik de vloeibare waterverf in deze kleuren niet laten staan. Ik nam ook de set mee met ‘Bright’ kleuren mee, want het is wel zo leuk om een beetje keuze te hebben. Lees verder om te ontdekken of deze waterverf een aanrader is!

vloeibare waterverf

Wat is vloeibare waterverf?

Het is vloeibare, geconcentreerde waterverf. De waterverf is hierdoor flink gepigmenteerd en hoe meer water je toe voegt, hoe meer de intensiteit van de kleur zal afnemen.

Doordat de waterverf al vloeibaar is heb je meer mogelijkheden als het gaat om waterverf technieken dan met vaste waterverf. Allereerst is het eenvoudiger om kleuren te mengen. Daarnaast is het ook leuk om aan de slag te gaan met plastic en het sprayen van water.

Lees ook: Metallic waterverf van Action

Action waterverf

Artist Aqua vloeibare waterverf

Voor mijn eerste kennismaking met deze soort waterverf kocht ik de Artist Aqua vloeibare waterverf bij Action, in de kleuren ‘Pastel’ en ‘Bright’. Elke set bevat 5 x 30 ml en de sets kosten €1,99 per stuk.

De potjes waarin de waterverf zit doen mij een beetje denken aan Ecoline. Elk potje is voorzien van een kleurenlabel en zwarte dop. De set komt met een handige opbergdoos, dat vind ik echt een pluspunt! Zo kun je de waterverf netjes bij elkaar bewaren.

Vloeibare waterverf review

Aan de slag met de waterverf

Ik ging aan de slag met de vloeibare waterverf! Dit deed ik in een Action schetsboek met aquarelpapier, penselen en water. Ik vind het erg leuk om met deze waterverf te werken.

Zowel de ‘Bright’ als ‘Pastel’ set bevatten de kleuren roze, paars, groen, blauw en geel. Hierdoor kun je de kleuren ook erg goed combineren en in elkaar over laten lopen. Doordat je met water de intensiteit van de kleur kunt verminderen en tegelijkertijd met laagjes de kleur ook goed kan opbouwen, heb je veel mogelijkheden met deze verf.

De Artist Aqua waterverf is makkelijk te gebruiken en de kleuren zijn echt heel mooi! Wat mij betreft is de vloeibare waterverf voor €1,99 per set zeker een aanrader!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *