Review | Metallic waterverf van Action

Metallic Waterverf van Action

Ik was alwéér bij de Action en ook dit keer stuitte ik op iets wat ik hier nog niet eerder gezien had: metallic waterverf. Uiteraard heb ik deze gekocht en uitgeprobeerd zodat ik jullie er meer over kan vertellen!

Action waterverf

Ik denk dat eigenlijk iedereen de gewone waterverf wel kent én er ook mee geverfd heeft. Waterverf is verf die geactiveerd wordt door water en waar je heel veel leuke dingen mee kunt doen! Zelf stickers maken met waterverf kan ook!

Metallic Waterverf van Action

Metallic waterverf

Metallic waterverf is een ‘metallic’-variant op de gewone waterverf en bestaat ook al langere tijd. Echter was deze tot op heden enkel verkrijgbaar van meer gespecialiseerde en duurdere merken. Bij Action stuitte ik op een budgetvariant!

Budgetuitvoering van Action

Tussen de hobbyverf stuitte ik op een doosje metallic waterverf. Voor €0,99 kon ik deze natuurlijk niet laten liggen en dus nam ik deze waterverf mee om te reviewen! Voor dit bedrag krijg je maar liefst 6 kleuren in vrij grote ‘napjes’. Je kunt er dus zeker even mee vooruit!

De 6 metallic kleuren in dit palet zijn: goud, zilver, groen, blauw, perzik en roze.

Omdat ik bij Action ook een papierblok vond met zwart papier leek het mij interessant om te kijken hoe de metallic finish hierop werkt. De metallic finish en glans is moeilijk vast te leggen op foto, maar zoals je -hopelijk – ziet is de verf erg gepigmenteerd!

Mocht dit een product zijn dat jou aanspreekt, dan raad ik je aan om deze budgetvariant van Action zeker aan te schaffen! Voor €0,99 krijg je maar liefst 6 kleuren verf van zéér hoge kwaliteit! Koopje!

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *