ZELF STICKERS MAKEN!

DIY stickers maken met Action
Stickers zijn leuk! Dat vind ik tenminste… Stickers zijn natuurlijk op verschillende manieren te gebruiken, bijvoorbeeld om je schoolspullen op te vrolijken. Ook zijn stickers natuurlijk leuk om op een kadootje te plakken of om je pakketje te versieren. Ik ging aan de slag om zelf leuke stickers te maken met een klein budget!

Stickervellen van Action

Ik zag ergens [ volgens mij op Facebook ] een tip voorbij komen over blanco stickervellen bij de Action. Deze heb ik dus ook gehaald! Er is een ronde en vierkante variant en per pak, van 15 vellen met elk 24 stickers, betaal je €0,79.

DIY stickers maken met Action
Aan de slag!

Je kunt deze stickers natuurlijk op ontzettend veel manieren naar jouw zin maken. Zelf heb ik gekozen om de stickers kleur te geven met waterverf en er later overheen te stempelen. De waterverf kocht ik bij Action en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik hier niet echt hoge verwachtingen van had. Echter heeft dit palet mij verrast want heb pigment is echt wel goed, zeker voor die €0,99! De cactus stempels komen ook van Action. Ze hebben verschillende setjes met houten stempels in het assortiment en elk setje kost €0,99. Ook de stempels zijn van prima kwaliteit en geven een mooie afdruk. Wel raad ik je aan om een goede inkt te gebruiken voor een mooier resultaat. Zelf heb ik Memento inkt gebruikt in de kleur Tuxedo Black gebruikt welk verkrijgbaar is bij de betere hobbyspeciaalzaak.

Waterverf van Action
Zoals ik hierboven al zei ben ik de stickers kleur gaan geven met waterverf. Toen dit echt goed droog was ben ik gaan stempelen en heb ik ook nog geprobeerd met verf te handletteren. Dit ging helaas niet zo goed dus uiteindelijk heb ik toch voor een simpel schrift gekozen. Ik heb ook geprobeerd iets leuks te creëren met de kalligrafie stiften van Action maar dit gaat helaas vloeien op een achtergrond met waterverf. Als alles naar zin is kun je de achtergrond van het vel trekken [ hoeft niet ] en blijven er ontzettend leuke stickers over!

Tip: Ook leuk om [ op een regenachtige dag? ] met de kids zelf stickers te maken!

Waar zou jij deze stickers op plakken?

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Super leuk om de stickers van anderen te zien, ik had hier op mijn blog/youtube kanaal ook een video over gemaakt. Zo simpel maar zo leuk, gebruik ze zelf vaak als achtergrond voor een andere sticker. Ook erg leuk!

  2. Erg leuk!
    Ik heb ze gemaakt met stempelinkt.
    Distress inkt en Versa inkt en dat heb ik er met een foampadje op gewreven zeg maar.
    Ook een heel leuk effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *