Back To School 2018-2019 | 8 x Gooi ‘m niet weg! Tips voor je oude schoolagenda

Oude schoolagenda hergebruiken schoolspullen pimpen back to school 2018-2019 Blond Amsterdam Agenda
Einde van het schooljaar, einde van je agenda. Ik weet dat veel agenda’s tot zijn einde komen rond deze periode en dat het na een schooljaar goed voelt om afstand te doen van deze agenda. Volgend schooljaar heb je er toch niks meer aan. Denk je. Ho, stop! Met een leuke oude schoolagenda kun je nog heel veel.

Ho, stop! Gooi die 2017-2018 schoolagenda nog niet weg

Ik zeg: ‘Gooi die agenda nog maar niet weg en kijk even of je er echt niet nog iets mee kan.’ Veel van ons hebben namelijk leuke agenda’s van bijvoorbeeld merken als Pip Studio en Blond Amsterdam. Heb jij afgelopen jaar ook een leuke agenda gebruikt? Controleer dan of deze nog (her)bruikbare dingen bevat!

Inspirerende quotes

Vaak bevat een schoolagenda een aantal leuke quotes. Soms zijn dit mooie bladzijden volledig gedecoreerd met een quote en soms komt deze midden in het weekoverzicht voorbij. Laat je inspireren door je schoolagenda van afgelopen jaar! Wie weet kom je nog wel een leuke quote tegen die je op je schoolspullen voor 2018-2019 wilt handletteren of op een andere manier zou willen toepassen.

Oude schoolagenda hergebruiken schoolspullen pimpen back to school 2018-2019 Blond Amsterdam Agenda

Leuke tekeningen en afbeeldingen in je agenda

Van het schooljaar 2017-2018 heb ik een agenda van Blond Amsterdam. Deze vond én vind ik echt heel erg leuk! Deze Blond Amsterdam agenda bevat ook veel leuke afbeeldingen. Tekeningen in de typische stijl van Blond Amsterdam, soms is er zelfs een hele bladzijde mee gevuld!

Persoonlijk denk ik dat het heel erg leuk is om leuke pagina’s en afbeeldingen uit een agenda te hergebruiken. Hierbij een paar leuke ideeën voor het (her)gebruiken van de rondom uitgeknipte afbeeldingen en gehele bladzijden:

  • Decoratie bij het inpakken van cadeautjes
  • Pimpen van je schoolspullen 2018-2019
  • Plak de afbeeldingen of bladzijden op stevig papier voor een leuke kaart!
  • Gebruik de afbeeldingen om je nieuwe agenda te versieren
  • Hele bladzijden kun je ook gebruiken als kleine interieurposters!

Oude schoolagenda hergebruiken schoolspullen pimpen back to school 2018-2019 Blond Amsterdam Agenda

Een schoolagenda met stickervellen

Sommige agenda’s bevatten één of meer leuke stickervellen. Deze zijn bedoeld om gedurende het jaar je agenda meer te personaliseren en versieren, of om sommige gelegenheden (vakanties, een belangrijke toets, een leuke date) aan te duiden.

Uit ervaring weet ik dat ik uiteindelijk toch niet alle stickertjes gebruik in zo’n geval. Soms geen een, omdat ik de vellen niet wil aanbreken. Heb jij gebruik gemaakt van een schoolagenda met stickers en heb je nog over? Scheur de stickervellen eruit en gebruik deze komend jaar!

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *