BLOND AMSTERDAM AGENDA + MEER!


Toen ik de Blond Amsterdam collectie van dit jaar zag werd ik meteen enthousiast. De collectie is vrolijk, zomers en bevat alle trends! Ik geef je een kijkje in de agenda en laat nog een aantal andere back to school producten zien die school [en werk + plannen] leuker gaan maken.

De agenda is zo ontworpen dat hij erg geschikt is voor school, het is tenslotte een schoolagenda. Dit staat er op, namelijk: ‘Blond Amsterdam School Diary 2017-2018‘. Ook vind je de quote ‘Too cool for school’ terug. De agenda bevat ruimte voor je schoolrooster, cijfers, de telefoonboom en heeft een jaarkalender om de verjaardagen van je besties te noteren. Ook zit er een klein vriendenboekje in verwerkt, ruimte voor 6 BFF’s of andere belangrijke contacten. INCLUSIEF pasfoto! Haha.

Ondanks het feit dat het een schoolagenda is, kan hij ook zeker als ‘gewone’ of als blog agenda gebruikt worden. Zelf heb ik er dan ook voor gekozen om deze leukerd als blog agenda te gebruiken. In de agenda zitten meerdere pagina’s verspreid met ruimte voor notities en andere lijstjes.  De Blond Amsterdam agenda kost €14,95 en dit is een goede prijs voor deze handige agenda bomvol met leuke prints!

Trouwens… alle leuke producten in deze blogpost kun je bestellen bij Schoolzz. Zo hoef je de deur niet uit en kun je nog even vakantie vieren!


Deze etui is zo leuk! De etui is lichtroze met donkerdere accenten en gele citroentjes. Hij is net iets groter dan wat je gewend bent van een etui en daardoor passen al jouw pennen, potloden, passer en geodriehoek in deze etui. ‘SHAKE IT OFF’ met deze leuke etui uit de Fit Girls collectie van Awesome.

Je zag deze schriften misschien al een beetje op de andere foto’s, maar ik laat ze graag beter aan je zien. Deze Blond Amsterdam schriften zijn A5 formaat en kosten €6,95 voor drie stuks. In elke situatie zijn deze schriftjes ideaal.  Ze zijn gelinieerd en wees eens eerlijk… zijn ze niet erg leuk voor op Instagram? Je kunt ze natuurlijk gebruiken voor school, maar zelf gebruik ik ze voor mijn blog om diverse lijstjes en notities bij te houden.

Zo zie je maar weer dat al die leuke schoolspullen in de winkels ook nog te gebruiken zijn als je niet naar school gaat.

Wat is jouw favoriete schoolcollectie van 2017-2018?

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

  1. Wat een geweldige spullen heb je weer gevonden. Een etui die net iets groter is, is echt een vondst!
    De spullen van blond Amsterdam maken mij altijd weer vrolijk. Love IT!

  2. Als ik blond Amsterdam zie kan ik niet anders dan vrolijk worden. Wat een leuke spullen hebben ze. Wat een mooie agenda. Ik heb laatst ook tussen de schoolagenda’s zitten kijken ookal ga ik al 6 jaar niet meer naar school ze blijven leuk.

  3. Oh , hoe leuk zijn deze agendas! Ik heb nog nooit van Blond Amsterdam gehoort, wel ik leef in Spanje, denk niet dat het hier bestaat, maar zal er zeker voor uit kijken. Ik vind ze voor me zelf ook wel leuk, niet alleen voor school!

  4. I LOVE BLOND AMSTERDAM! haha zo leuk en lekker vrolijk heb me hele servies er van! De agenda’s vond ik altijd een beetje tegen vallen qua handigheid, maar door dit artikel ga ik toch weer twijfelen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *