Designlamp | Unieke Hanglamp ‘The Monkey’ van Seletti

Hanglamp 'The Monkey' van Seletti Directlampen.nl
Een unieke lamp, dat is deze hanglamp ‘The Monkey’ van Seletti zeker! Het is er niet een die je zo 123 koopt. Na mijn oog al zo’n twee jaar op deze lamp te hebben heb ik hem nu dan eindelijk in mijn bezit. Ik kan je er dus meer over vertellen!

‘The Monkey’ lampen van Seletti

Deze hanglamp ‘The Monkey’ van Seletti is absoluut een unieke lamp! Zoals ik al zei is het geen lamp die je 123 koopt. Ten eerste moet je van dergelijk design houden. Het kan natuurlijk dat je dit helemaal niks vindt! Zelf vind ik de ‘Monkey’-lampen echt ontzettend gaaf. Ik heb mijn oog dan ook al zo’n twee jaar op deze lampen van Seletti.

Er zijn verschillende varianten binnen de serie ‘The Monkey’ lampen van Seletti. Zo is er een zittende en staande variant én zijn er hanglampen.

Hanglamp 'The Monkey' van Seletti Directlampen.nl

Lamp met uniek design

De ‘The Monkey’ lampen kun je zeker designlampen noemen. Een uniek idee en goede uitvoering van prachtige kwaliteit. Precies zo’n stuk design dat ik heel graag wil toevoegen aan mijn uitzet om van mijn toekomstige woning een thuis te maken wanneer ik uit huis ga.

Zoals ik zei zijn dit geen lampen die je 123 koopt. Het is niet voor niets dat ik al zo’n twee jaar met deze lampen in mijn hoofd zit, er hangt natuurlijk een wat hoger prijskaartje aan dan een simpele lamp voor studenten. Toen ik zag dat Directlampen.nl de lampen van Seletti heeft afgeprijsd ging ik overstag!

Hanglamp 'The Monkey' van Seletti Directlampen.nl

Hanglamp ‘The Monkey’ van Seletti

Na flink wat twijfelen besloot ik uiteindelijk te gaan voor de hanglamp. Zowel de staande, zittende als hangende variant vind ik erg tof. Het zal misschien een iets grotere uitdaging om hier een geschikte plaats voor te vinden dan een zittende of staande aap, maar ik vind de hanglamp nog net iets specialer. Het scheelt dat je de lamp zowel bij een aansluiting aan het plafond kan aansluiten als ophangen in de buurt van een stopcontact en de stekker hiernaartoe kunt leiden. Moet lukken!

Hoe tof is het om straks deze lamp in mijn woning te hebben hangen? Ik kijk ernaar uit om een mooie plek te vinden voor deze toffe aap!

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *