IK GA HET HUIS UIT + EERSTE MEUBEL


Ja, je leest het goed. Ik ga het huis uit! Ik vertel je meer over mijn verhuisplannen én mijn eerste meubel. Joe hoe oe!

Ik ga het huis uit

Naar verwachting zal ik september 2018 intrekken in een appartement gelegen in het gezellige Den Bosch. Waarom Den Bosch? Eerder woonde ik in in een dorpje naast Den Bosch en was ik dus vaak in de stad te vinden, weliswaar samen met papa. Dit schooljaar ga ik al in Den Bosch naar school om mijn laatste vak te halen voor mijn HAVO-diploma, maar volgend jaar zal ik ook in deze mooie stad studeren. Voor mij een bekende omgeving wat mij een fijn en veilig gevoel geeft. Dat weegt bij mij zwaar mee bij het kiezen van een studie(locatie). Met de bus op- en neer reizen zou op zich prima te doen zijn, maar ik zeg al langer dat ik graag op mijzelf zou willen wonen en dit appartement biedt mij daarin een mooie kans.

September 2018 dus… spannend maar vooral ook heel leuk! De komende maanden neem ik jullie mee in mijn aanloop naar het grote gebeuren. Interieur, struggles, klussen en stress. Ik ga het allemaal delen! Qua interieur kan ik helaas nog geen echte sfeerbeelden delen, omdat ik nog niet verhuist ben. Dit maak ik in september goed zodra ik ingetrokken ben met een mooie housetour.

Eerste meubel

Vandaag deel ik dan ook mijn allereerste meubel. Ik zal zeker het een en ander meenemen van wat nu in mijn kamer staat, maar dit is mijn eerste échte meubel voor het appartement. Mijn eerste meubel moest een eye catcher zijn. Zo een die jaren meegaat, meerdere malen mee verhuist en die de kleinkinderen later allemaal willen hebben omdat dat ‘De stoel van Oma’ was.

Alles wat mijn eerste meubel moest zijn heb ik gevonden in ‘Zion Stoel’. Een prachtige stoel met een zogenaamde schoolstoel-look in retrostijl. De stoel is bekleedt met roestrood leer van goede kwaliteit. Het leer is doorgestikt met een ruitpatroon voor een extra touch. De achterkant van de stoel is afgewerkt met jute, een leuke en speelse afwerking die goed bij het geheel van de stoel past.

Om heel eerlijk te zijn zag ik de ‘Zion Stoel’ voordat ik hem mocht ontvangen van O’Beau als een echte eye-catcher en interieurstuk. Dat is het natuurlijk ook, maar deze stoel is meer dan dat! Hij zit, stiekem tegen mijn verwachtingen in, ontzettend lekker en comfortabel en is dus ook fijn in gebruik. I’m in love!

Wat was jouw eerste meubel? Heb je deze nog steeds?

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *