FEEST BIJ A LOT LIKE LOT.


Deze maand is het feest bij A lot like LOT. Waarom het feest is en wat dit voor jou als lezer betekent leg ik je graag uit in dit korte artikel. Mis het niet!

Het is december. In december verleden jaar is AlotlikeLOT.nl online gegaan, om precies te zijn op 23 december 2016. Deze maand vier ik dus het éénjarig bestaan van A lot like LOT. Een feestje in je eentje is niet leuk, dus uiteraard vier ik dit samen met jullie! Dit zal ik doen d.m.v. leuke artikelen, een terugblik op het afgelopen jaar en héél veel winacties!

Om niks te missen tijdens deze feestmaand raad ik je aan om het volgende te doen:

Vier jij dit feest met mij mee? Vind ik gezellig!

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

  1. Oh oh oh oh wat geweldig goed van je alweer een jaar, helemaal super zeg. Van harte gefeliciteerd en ik wens je nog heel heel heel veel jaren blog plezier en hobby plezier toe. Lieve groetjes Rosita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *