Deze meid is 18 jaar!

18 jaar , roségouden vlaggenlijn
Afgelopen woensdag was mijn verjaardag en werd ik 18 jaar!

Mijn verjaardag

28 februari ben ik 18 jaar geworden. Een leeftijd die volgens mij goed bij mij past, haha. Door omstandigheden heb ik mijn verjaardag woensdag niet echt kunnen vieren. Wel was mijn vriend er en heb ik al kadootjes gehad.

Zondag heb ik mijn verjaardag gevierd met familie, vrienden en kennissen. Er was taart en er stond veel lekkers op de versierde tafel. Spekjes, M&M’s en chips, het was er allemaal! Het was een erg gezellige dag en ik heb mij echt ontzettend jarig gevoeld! Naderhand was ik wel heel moe, oeps.

Wat heb ik gehad?

Ik ben goed verwend door iedereen die op visite is geweest en het bleek maar weer eens dat iedereen mij goed kent. Chocolade, chocolade en o ja… chocolade!

Geld is over het algemeen niet het meest originele en leukste cadeau om te geven. Wanneer mensen vroegen wat ik graag voor mijn verjaardag zou krijgen heb ik hier toch om gevraagd. Ik spaar graag én heb natuurlijk het plan om uit huis te gaan.

Naast geld en héél veel chocolade heb ik nog meer leuke cadeautjes gekregen. Zo kreeg ik onder andere hele leuke cactussen, heerlijk producten voor onder de douche en supervrolijke sokken met watermeloenen erop! Ook kreeg ik een leuk quotebord en van mijn ouders kreeg ik een softbox zodat ik beter licht heb bij het fotograferen van producten en ik de kwaliteit van mijn foto’s hopelijk verder kan verbeteren.

18 jaar. En nu?

Ik ben 18 jaar, volwassen noemen ze dat. Hoe dan ook, het wordt een spannend jaar. Volgende maand hoop ik mijn HAVO-diploma te halen en dan volgt een vakantie van 5 maanden. Ik hoop in deze tijd nog een paar daagjes weg te kunnen of, héél misschien en héél onverwachts, nog een (kleine) vakantie te kunnen boeken. Een aantal dagen weg in eigen land lijkt mij ook heel leuk. Na de vakantie zal ik gaan studeren, ook al zoiets spannends! Ik ben benieuwd wat mijn 18e levensjaar mij gaat brengen.

Blijf je mij tijdens mijn 18e ook volgen in mijn avonturen?

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Ik wens je een late (oepsie!) gelukkige verjaardag! 18 jaar is echt een geweldige leeftijd! Geniet ervan, want ik ben intussen al bijna 10 jaar verder (say whut) kan eerlijk zeggen dat het één van de belangrijkste momenten was uit m’n leven! Succes met al je verdere plannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *